جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

پروژه‌های تحول‌‌زای حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد را بشناسید/ از زیباسازی ساحل بشار تا پل معلق مهریان

به گزارش کرونا از یاسوج، مناطق سردسیری کهگیلویه و بویراحمد مستعد برای توسعه بخش گردشگری است از همین رو هم تمرکز مسئولان بر حمایت از سرمایه‌گذاران این بخش است. پارک آبی یاسوج  با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی ۱۵۰ نفر به عنوان بزرگترین پارک جنوب کشور آماده افتتاح در سفر دور دوم دولت به

اختصاصی کرونا

کد خبر : 91290
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳

کرونا :

پروژه‌های تحول‌‌زای حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد را بشناسید/ از زیباسازی ساحل بشار تا پل معلق مهریان

به گزارش کرونا از یاسوج، مناطق سردسیری کهگیلویه و بویراحمد مستعد برای توسعه بخش گردشگری است از همین رو هم تمرکز مسئولان بر حمایت از سرمایه‌گذاران این بخش است.

پارک آبی یاسوج  با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی ۱۵۰ نفر به عنوان بزرگترین پارک جنوب کشور آماده افتتاح در سفر دور دوم دولت به استان است.

طرح تله کابین مهریان از دیگر پروژه‌های تحول‌زا در مرکز کهگیلویه و بویراحمد است، این طرح به طول ۵.۵ کیلومتر پیش‌بینی شده است.

 فاز اول این طرح ۲۰۰ میلیارد تومان است که آورده سرمایه گذار است و در فازهای بعدی تا ۷۰۰ میلیارد تومان قابل افزایش است.

 تله کابین در تنگ مهریان در فاز اول به طول هزار متر به مرحله اجرا خواهد رفت و پل معلق در فاز دوم با اعتبار ۶۵۰ میلیارد تومان اجرا می‌شود که  ورزش‌های آبی، سورتمه، فضاهای رفاهی برای این پروژه در نظر گرفته شده است.

ساماندهی و زیباسازی رودخانه بشار یکی دیگر از طرح‌های تحول‌زا مرکز کهگیلویه و بویراحمد است، ساحل رودخانه بشار به طول  ۱۰ کیلومتر در مرکز استان ظرفیت مهمی در مرکز استان است و می‌تواند استان کهگیلویه و بویراحمد را به قطب گردشگری تبدیل کند.

طرح ساماندهی رودخانه بشار قرار است در سفر دوم ریاست جمهوری مطرح و در دستور کار قرار گیرد.

اما جدای از این پروژه‌ها، پروژه‌های آبی کهگیلویه و بویراحمد می‌تواند ظرفیت عظیمی در حوزه گردشکری باشد، ظرفیتی که مغفول مانده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد به مغفول ماندن ظرفیت‌های گردشگری آبی در این اشاره کرد.

سعید طالبی‌پور در همین خصوص گفت: منطقه گردشگری سد شاه قاسم، سد کوثر، تنگه چیتاب ظرفیت های بالایی برای توسعه گردشگری آبی دارد که توسعه زیرساخت های گردشگری در این مناطق نیازمند مجوزات لازم در شرکت آب منطقه ای است.

جلسه شورای اداری ثبت احوال کهگیلویه وبویراحمد در فرمانداری گچساران
دنبال کنید

مدیرکل گردشگری کهگیلویه وبویراحمد افزود: با همکاری شرکت آب منطقه کار انتقال دائمی آب به منطقه گردشگری سد شاه قاسم در آینده نزدیک برنامه‌ریزی شده است.

اما برنامه‌های حوزه گردشگری آنقدر تحول‌زا است که معاون اجرایی رئیس جمهور در همین خصوص گفت: طرح‌های گردشگری قابل توجهی در استان کهگیلویه و بویراحمد در دستور کار قرار دارد.

سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به ظرفیت‌های مرکز استان در زمینه گردشگری گفت: در صورت توجه دولت در زمینه گردشگری شاهد حضور سرمایه ‌گذاران در این حوزه و رونق استان خواهیم بود.

انتهای پیام/


منبع: فارس

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi