جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

آمار رویترز از صادرات نفت ایران

به نظر میرسد صادرات نفت ایران در ماه سپتامبر با ۱۶ درصد کاهش نسبت به ماه اوت به پایین ترین سطح شش ماه اخیر برسد. به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، به رغم خوشبینی ایران نسبت به توافق هسته ای تاریخی با غرب، آمار تفتکش‌ها نشان می‌دهد تهران در افزایش صادرات نفت خود با

اختصاصی کرونا

کد خبر : 17678
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۱
به نظر میرسد صادرات نفت ایران در ماه سپتامبر با ۱۶ درصد کاهش نسبت به ماه اوت به پایین ترین سطح شش ماه اخیر برسد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، به رغم خوشبینی ایران نسبت به توافق هسته ای تاریخی با غرب، آمار تفتکش‌ها نشان می‌دهد تهران در افزایش صادرات نفت خود با مشکلاتی مواجه است و میزان فروش این کشور در ماه سپتامبر با ۱۶ درصد کاهش نسبت به ماه اوت به پایین ترین سطح شش ماه اخیر برسد.

ایران در تلاش برای پس گرفتن سهم بازار تصاحب شده توسط رقبایی همچون عربستان، از جانب خریداران آسیایی در زمینه پیشنهاد تخفیف در ازای افزایش خرید واکنشهای گرمی را دریافت کرده است.

آمار بارگیری نفتکشها در ماههای اوت و سپتامبر برای تحویل در ماه سپتامبر و اکتبر نشان میدهد، به دلیل کاهش فصلی تقاضا در پایان تابستان و رسیدن واردات چین از ایران به پایین ترین سطح یک سال اخیر، واردات خریداران اصلی در آسیا در ماه سپتامبر برای دومین ماه متوالی کاهش یافته است.

این برخلاف انتظارات مبنی بر افزایش صادرات ایران پس از توافق هسته ای ماه ژوئیه بین ایران و شش قدرت جهانی است. اگرچه تحریم‌ها تا اوایل سال آینده به طور رسمی لغو نخواهند شد.

مجموع صاردات نفت خام و میعانات ایران در ماه سپتامبر به روزانه یک میلیون و ۲۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید که پایین‌ترین سطح از ماه مارس تاکنون است.

میزان واردات نفت چین از ایران در ماه سپتامبر از روزانه ۵۲۳ هزار بشکه در ماه اوت به روزانه ۳۴۸ هزار بشکه می‌رسد.

دومین اردو آماده سازی تیم فوتبال نفت و گاز گچساران به پایان رسید
دنبال کنید

همچنین میزان واردات نفت کره جنوبی نیز در این ماه با ۵۰ درصد کاهش نسبت به اوت از روزانه ۱۷۵ هزار بشکه به روزانه ۸۱ هزار بشکه می‌رسد.

به گفته منابع آگاه، این موارد کاهش در کنار کاهش ۲۲ درصدی واردات ژاپن باعث میشود که مجموع واردات نفت کشورهای آسیایی از ایران در سپتامبر به روزانه ۸۰۸ هزار بشکه در روز تنزل یابد که نسبت به صادرات روزانه یک میلیون و ۳۰ هزار بشکه ای در ماه اوت کاهش یافته است.

دیگر خریداران همچون هند، ترکیه و امارات در حال افزایش خرید خود در ماه سپتامبر نسبت به اوت بوده اند که به نوعی کاهش واردات چین، ژاپن و کره را جبران می‌کند.

نویسنده:

برچسب ها : ، ،

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi