محرومیتزدایی در خراسان شمالی با اولویت جمعیت روستایی باید باشد
نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس گفت: محرومیتزدایی در خراسان شمالی با اولویت جمعیت روستایی باید باشد.
کرونا :

به گزارش کرونا به نقل از خانه ملت، محمد وحیدی در جلسه با فرمانده قرارگاه امام حسن مجتبی که در سالن جلسات استانداری خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: نزدیک نیمی از جمعیت خراسان شمالی ساکن روستا هستند که باید هدفگذاری محرومیتزدایی جمعیت روستایی صورت پذیرد.
نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم با اشاره به خشکسالی و تنش آبی موجود در خراسان شمالی افزود: با توجه به بارشهای سال جاری، خراسانشمالی جز استانهای کم بارش به حساب میآید.
وی افزود: امید است با همافزایی دولت، مجلس و قرارگاه امام حسن (ع) با اولویت محرومیتزدایی در حوزه آب شاهد رفع تنشها در مناطق روستایی خراسان شمالی باشیم./
پایان پیام
منبع: خانه ملت

نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰