علی دستلاف در گفتگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: در تامین مرغ گرم و برخی کالاهای اساسی در گچساران مشکلی وجود ندارد متوسط مصرف مرغ گرم در گچساران افزون بر ۹ تن در روز می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران تصریح کرد: بازرسی از رسته های صنفی که بر عهده این دستگاه می باشد از سوی جهاد کشاورزی به جد ادامه دارد و با متخلفان به صورت قانونی برخورد می شود.
دستلاف عنوان کرد: در این شهرستان ۲۹ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره وجود دارد.
وی گفت: که از این تعداد مرغداری ۲۳ واحد با ظرفیت جوجه ریزی ۴۸۰ هزارقطعه فعال و ۶ واحد آن با ظرفیت ۱۰۰ هزارقطعه نیز غیر فعال هستند.
دستلاف بیان کرد: در ۳ تا ۴ دوره از سال جوجه ریزی در فصول مختلف توسط این واحد ها انجام می شود.
وی افزود: در راستای تامین گوشت سفید مورد نیاز گچساران از ابتدای سالجاری تا پایان آذرماه افزون بر ۱ میلیون و ۲۵ هزار و ۳۱۰ قطعه جوجه ریزی جهت تولید گوشت در مرغداری های شهرستان انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران ادامه داد: در مدت زمان عنوان شده یکهزار و ۷۱۶ تن گوشت سفید توسط واحدهای فعال طیور مرغ گوشتی در این شهرستان تولید و روانه بازار شده است.
انتهای پیام/۸۲۰۳۳
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰