یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

چرا «حضرت زینب» جز زیبایی هیچ ندید؟

به گزارش کرونا از بندرعباس، در بحار الانوار، علامه مجلسی، ج ۴۵، ص ۱۱۵ آمده است که بانو زینب کبری (س) در پایان عصر عاشورا می‌گوید: ما رایت الاجمیلا… به راستی چه سری در واقعه عاشورا نهفته است که بی بی زینب کبری (سلام علیها) که خود شاهد تمام دردها و خون‌های عاشورا بوده، جز

اختصاصی کرونا

کد خبر : 79242
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹

کرونا :

چرا «حضرت زینب» جز زیبایی هیچ ندید؟

به گزارش کرونا از بندرعباس، در بحار الانوار، علامه مجلسی، ج ۴۵، ص ۱۱۵ آمده است که بانو زینب کبری (س) در پایان عصر عاشورا می‌گوید: ما رایت الاجمیلا… به راستی چه سری در واقعه عاشورا نهفته است که بی بی زینب کبری (سلام علیها) که خود شاهد تمام دردها و خون‌های عاشورا بوده، جز زیبایی نمی‌بیند؟

حجت الاسلام محمد جواد زارع از روحانیون شاخص منبرهای محرم در بندرعباس در این زمینه به خبرنگار فارس می‌گوید: دانستن اسرار بلای کربلا رمز کلام حضرت زینب (س) است.

وی خاطرنشان کرد: ما در انتهای زیارت عاشورا به سجده می رویم و شکر به جای می‌آوریم. به راستی رمز سجده شکر در انتهای زیارت عاشورا چیست؟ این که ابی عبداله مرتب در برابر سختی‌های کربلا به رضای خدا راضی است چون به اسرار بلا آگاه است.

وی با اشاره به حکمت ۱۴۵ نهج البلاغه بیان داشت: انسان اگر تشخیص حق و باطل را یافت، آنگاه دوستدار بلا می‌شود. امام صادق (ع) هم می‌گوید که بلا دوست ماست. بلا برای آنکه از بیرون می‌بینید بلاست ولی برای حضرت قاسم «اهلی من العسل» است. قاسم سلیمانی هم در وصیت نامه‌اش نوشته که ۴۰ سال بدنبال بلا دویدم چون او به سِر آگاه گشته است.

حجت الاسلام زارع همچنین گفت: خدا مومن را به بلا مبتلا می‌کند تا مومن بداند که چند مرده حلاج است. بلا انسان را به کانون توحید نزدیک می‌کند. یکی از اسرار بلا، تکلیف ساختن بر دیگر مومنان در مرتفع کردن بلای اوست و ما بلایی اعظم‌تر از مصیبت کربلا نداریم و این بلا، تکلیف ساز است و ما باید نسبت خودمان را با کربلا و عاشورا بدانیم.

امکان افزایش صادرات سبزی و صیفی تا ۵ میلیون تن در کشور
دنبال کنید

وی با بیان این که حضرت زینب (س) اثرات آتی واقعه عاشورا را می‌بیند و به همین جهت جز رضایت پروردگار را زیبایی نمی‌داند و جز زیبایی هیچ نمی‌بیند نیز همین است، خاطرنشان کد: بواقع باید بدانیم که توصیف بلا کافی نیست که رضاشاه و ناصرالدین شاه هم توصیف‌گر عاشورا و کربلا بوده‌اند بلکه باید تکلیف خودمان را با فرهنگ عاشورا بدانیم و زیر بیرق حسین، عمل داشته باشیم و به آنچه حسین از ما خواسته، در طرفداری از حق، عمل کنیم.

حجت الاسلام زارع یادآور شد: ما در زیارت حارث داریم که «خدا لعنت کند هر آنکسی که به تنهایی امامش رضایت دهد». یعنی ما نباید نسبت به مسائل زمانه خودمان بی تفاوت باشیم بلکه باید نقشی فعال ایفا کنیم. اصلا جذابیت دین در این است که تکلیف آفرین باشد و ساحت زندگی و ساحت عبادت را در بگیرد.

انتهای پیام/ ۳۷۲۸


منبع: فارس

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi