به گزارش کرونا سالم بودن موادغذایی درجامعه نقش کلیدی در سلامت مردم داشته و مسئولان با نظارت بر مراکز عرضه و تهیه مواد غذایی می توانند در این راستا گام مهمی بردارند.
سید طاهر حسینی در گفت و گو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تا پایان خرداد ماه ۴ هزار و ۱۱۳ مورد بازدید از مراکز تهیه، نگهداری، توزیع وفروش مواد غذایی و اماکن عمومی در این شهرستان انجام شده است.
وی بیان کرد: طی این بازدید ها در مدت زمان عنوان شده ۲۴ مرکز و اماکن متخلف پلمپ ۳۴۸ مورد اخطار کتبی صادر شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران تصریح کرد: در ۳ ماهه نخست سالجاری ۱ هزار ۷۲ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از از مراکز تهیه، نگهداری، توزیع وفروش مواد غذایی و اماکن عمومی در گچساران جمعآوری و معدوم شده است.
حسینی عنوان کرد: بازرسی از اماکن عرضه و تهیه موادغذایی از سوی کارشناسان و گشت شبکه بهداشت و درمان انجام می شود.
وی گفت: در ۳ ماهه نخست امسال نیز ۶ هزار و ۳۲۷ مورد کلر سنجی از سامانه های آبرسانی شهر وروستا و ۱۹۵ مورد نمونه برداری میکروبی از سامانه های آبرسانی شهر وروستا در گچساران انجام شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران خاطر نشان کرد: از ابتدای سالجاری تا پایان خرداد ماه ۵ مرکز که بدون داشتن هر گونه مدرک پزشکی با انجام خدماتی اعم از زیبایی و اقدامات پزشکی دیگر فعالیت داشتند را در گچساران پلمپ گرده ایم
حسینی با اشاره به اینکه سلامت شهروندان بسیار حائز اهمیت است،بیان کرد: در همین راستا به زوری ۷ مرکز دیگر نیز در این شهرستان پلمپ می شود.
وی افزود: مراکز طب سنتی که بدون داشتن مجوز از علوم پزشکی در گچساران فعالیت دارند به زودی پلمپ خواهند شد.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰