شنبه 14 شهریور 1405

نشست با مدیران بانکی کشور؛ قول مساعد برای سرمایه گذاری در غرب خراسان

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس گفت: اخیرا جلسه ای با مدیران بانکی کشور داشتیم و در این دیدار نیز مقرر گردید اقدامات لازم در خصوص سرمایه گذاری در غرب خراسان صورت پذیرد.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 77371
تاریخ انتشار : شنبه 18 تیر 1401 - 14:36

کرونا :

نشست با مدیران بانکی کشور؛ قول مساعد برای سرمایه گذاری در غرب خراسان

بهروز محبی نجم آبادی در گفت و گو با خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت، به نشست با مدیران بانکی کشور اشاره کرد و گفت: اخیرا نشستی با مدیران بانکی کشور داشتیم و در این دیدار پیرامون مسائل و موضوعات حوزه انتخابیه و  همچنین سرمایه گذاری در جهت تکمیل و احداث پروژه ها مباحثی مطرح شد.

وی افزود: در این نشست مقرر گردید بانک تجارت در پروژه های مهم منطقه مانند احداث مجتمع تولید بنزین و گازوئیل و راه آهن سبزوار سرمایه گذاری کند.

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس  عنوان کرد: همچنین در این دیدار نیز سهم صندوق کارآفرینی امید به منظور مشارکت در پروژه های غرب خراسان بررسی شد و مقرر گردید اقدامات لازم در این رابطه انجام شود.

این نماینده مردم در مجلس اظهار کرد: با صحبت هایی که در این نشست مطرح گردید مدیرعامل بانکی ملی نیز قول مساعد دادند شعبه ای در شهر خوشاب راه اندازی شود و همچنین مدرسه ای را نیز در یکی از روستاهای سبزوار احداث کنند و البته خط اعتباری ویژه تسهیلات هم در سبزوار ایجاد کنند./

پایان پیام

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.