پیگیری برای حل مشکلات بهداشت و درمان شهرکرد/ اخذ امکانات برای درمانگاه های تامین اجتماعی حوزه انتخابیه
نماینده مردم شهرکرد در مجلس گفت: با تلاش های انجام شده امکانات برای درمانگاه های تامین اجتماعی حوزه انتخابیه اخذ گردید.
کرونا :

احمد راستینه در گفت و گو با خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت، به اقدامات انجام شده در حوزه انتخابیه اشاره کرد و گفت: با تلاش های انجام شده ردیف ملی برای توسعه بیمارستان هاجر شهرکرد اخذ گردید و در حقیقت ساختمانی برای بیماری های خاص در این بیمارستان احداث می شود.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰ با سفر دکتر قالیباف به شهرکرد ۴۰ میلیارد تومان برای این بیمارستان پیش بینی گردید و همچنین در بودجه امسال هم ۴۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد که پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد داشته است که ۲۰۰ میلیارد تومان هم با سفر ریاست جمهوری به آن اختصاص داده شد و انشاالله در اوایل سال ۱۴۰۲ به بهره برداری می رسد.
نماینده مردم شهرکرد بیان کرد: با تلاش های انجام شده به دنبال تجهیز امکانات مراکز درمانی تامین اجتماعی شماره شهرکرد هستیم و همچنین برای بیمارستان امام علی (ع) فرخ شهر هم تجهیزات خوبی گرفته شد و در سفر ریاست جمهوری هم بحث ایجاد کلینیک در این بیمارستان مطرح شد.
راستینه گفت: با پیگیری های انجام شده برخی از مراکز درمانی هم شبانه روزی شدند و از طریق وزارتخانه به دنبال شبانه روزی کردن دیگر مراکز درمانی هستیم تا مردم از این بابت مشکلی نداشته باشند.
این نماینده مردم در مجلس اظهار کرد: یک دستگاه ام آر آی هم برای بیمارستان کاشانی شهرکرد اخذ و تحویل داده شد./
پایان پیام
منبع: خانه ملت
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0