چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

جای خالی یک سازمان مهم در شهرداری یاسوج/دلیل اجاره بهای سنگین مغازه‌ها در مرکز استان

به گزارش کرونا از یاسوج نشستی با حضور مسئولان دستگاه‌های نظارتی و شورای اسلامی و شهرداری یاسوج در محل شورای اسلامی این شهر برگزار شد. در این نشست مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه می‌بایست شهر یاسوج را در طراز یک مرکز استان همپای اراک و کرج و شیراز و اصفهان

اختصاصی کرونا

کد خبر : 75887
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷

کرونا :

جای خالی یک سازمان مهم در شهرداری یاسوج/دلیل اجاره بهای سنگین مغازه‌ها در مرکز استان

به گزارش کرونا از یاسوج نشستی با حضور مسئولان دستگاه‌های نظارتی و شورای اسلامی و شهرداری یاسوج در محل شورای اسلامی این شهر برگزار شد.

در این نشست مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه می‌بایست شهر یاسوج را در طراز یک مرکز استان همپای اراک و کرج و شیراز و اصفهان مورد توجه قرار دهیم اظهار کرد: در همه مراکز استان‌ها و در چارت سازمانی آن‌ها سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی وجود دارد.

وی با بیان این که رفع بسیاری از مشکلات شهری در گرو راه‌‌اندازی و فعالیت این سازمان است گفت: در اساسنامه این سازمان به موضوعات مختلفی اشاره شده که در صورت اجرای آن‌ها شاهد تحول در امور شهری خواهیم بود.

شهردار یاسوج هم در این نشست با اشاره به این که مدیریت مشاغل شهری ذیل یکی از معاونت‌های شهرداری یاسوج قرار دارد گفت: برای ایجاد سازمان مدیریت مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی باید با سازمان همیاری شهرداری‌های کشور مکاتبه کرده تا بتوانیم چنین سازمانی را در شهرداری ایجاد کنیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در ادامه با اشاره به اجاره بهای سنگین مغازه‌ها در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بخش عمده‌ای از این اجاره بهای سنگین مربوط به عدم ساماندهی مشاغل در شهر یاسوج است چرا که مرکز شهر یاسوج از طول کمی برخوردار بوده و همین موجب شده تا اجاره بهای سنگین را شاهد باشیم.

وی گفت: برای مثال اگر صنف موبایل‌فروشان خود را به یک نقطه از شهر به فرض مثال در بلوار قرنی هدایت کنیم شاهد چنین اجاره بهای کمرشکنی نخواهیم بود و ترافیک حضور برخی صنوف در مرکز شهر کمتر شده و اجاره بهای کنونی را نخواهیم داشت.

فعالیت شورای فرهنگی نباید منحصر به نماز جمعه باشد
دنبال کنید

به گزارش فارس؛ شرح وظایف سازمان ساماندهی مشاغل شهری که اکنون شهرداری یاسوج از آن بی‌بهره است به این قرار  است.

بر اساس ماده (۴) اساسنامه سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی، هدف از تشکیل این سازمان ایجاد تسهیلات لازم در امر تهیه و توزیع میوه و تره بار و فرآورده های کشاورزی است. این تسهیلات در جهت حمایت از تولیدکنندگان صورت می گیرد تا بتواند مسیر حرکت محصولات را از تولید به توزیع با اصول صحیح هدایت کند.

برای نیل به اهداف فوق، در اساسنامه وظایفی به شرح زیر در نظر گرفته شده است:

۱٫ ساماندهی صنوف و مشاغل مزاحم شهری با رویکرد انتقال ، جابجایی ، سامان بخشی ، تغییر فعالیت و نوسازی مشاغل با توجه به ویژگی های محلی و استفاده از ابزارهای تشویقی و بازدارنده موثر با همکاری اصناف و اتحادیه های صنفی .

۲٫ مدیریت ایجاد ،توسعه بهره برداری و نگهداری میادین مرکزی میوه و تره بار و نظارت بر عملکرد آنها با همکاری دستگاهها و نهادهای ذیربط.

۳٫ مدیریت ایجاد ،توسعه بهره برداری و نگهداری میدان ها و بازارهای ثابت و محله ای عرضه محصولات و فرآورده های کشاورزی ، دامی ، طیور و آبزیان و نظارت بر عملکرد آنها

۴٫ انجام وظایف دبیرخانه ساماندهی مشاغل ، صنوف و فعالیت های شهری از قبیل نظارت بر فعالیت عوامل اجرایی ، تشکیل پرونده ، رسیدگی به اعتراض صاحبان مشاغل به نظریه شهرداری و ارجاع به کمیسیون مربوطه.

۵٫ مدیریت تهیه و اجرای طرح های موضوعی و موضعی ساماندهی مشاغل شهری در چارچوب طرح های جامع و تفصیلی شهری .

۶٫ مدیریت ایجاد و توسعه تاسیسات و صنایع تبدیلی و تکمیلی لازم بمنظور نگهداری ، ذخیره سازی ، درجه بندی ، بسته بندی و فرآوری یا توزیع محصولات و فرآورده های کشاورزی ، دامی ، طیور و آبزیان و نظارت بر آنها.

استاندار: احداث ۲۰ پارک و بازگشایی معابر۲۴ روستا با مشارکت بنیاد مسکن کشور
دنبال کنید

۷٫ مدیریت ایجاد و بهره برداری از بازارچه های محلی موقت برای عرضه تولیدات و محصولات صاحبان مشاغل خانگی ، ساماندهی دستفروشان و فروشندگان و اهدا کنندگان کالاهای دست دوم.

۸٫ اتخاذ تمهیدات لازم برای تسهیل استفاده شهروندان از مهارتهای فنی و تخصصی کارگران موقت و فصلی دارای مجوز از مراجع ذیصلاح.

۹٫ ایجاد سامانه آمار ، اطلاعات و پایش مربوط به میادین و بازارهای میوه و تره بار و ارتباط با مراکز ذیصلاح.

۱۰٫ رعایت استانداردها ، ضوابط و مقررات ایمنی ، بهداشت و محیط زیست در حوزه فعالیت.

۱۱٫ توسعه واستفاده از ظرفیت واقفین ، خیرین ، تشکل های تخصصی و حرفه ای ، شرکت های تعاونی و خصوصی با رویکرد خرید خدمات ، مشارکت و واگذاری مدیریت واحد های تحت مالکیت شهرداری به آنها.

۱۲ .آموزش شهروندی و ارتقاء آگاهی های عمومی در زمینه ساماندهی مشاغل شهری ، اصلاح الگوهای خرید،نگهداری و مصرف محصولات و فرآورده های کشاورزی و بسترسازی لازم بمنظور جلب مشارکت های عمومی با استفاده از ظرفیت شورای اسلامی شهر.

۱۳٫ تعیین و تکلیف و ساماندهی کشتارگاه های تحت مالکیت شهرداری براساس برنامع جامع ساماندهی بهداشتی کشتارگاه های دام کشور و ایجاد مراکز موقت عرضه بهداشتی دام درایام و مناسبت های خاص با همکاری دستگاهها و نهادهای زیربط.

۱۴٫ ارائه خدمات و مشاوره تخصصی به سایرشهرداریها ، دهیاریها ، شهروندان ،ارگانها ، سازمانها ، نهادها ، نیروهای انتظامی درخصوص ساماندهی مشاغل و محصولات کشاورزی با اخذ تعرفه بهاء تمام شده خدمات.

انتهای پیام/

 


منبع: فارس

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi