جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

محیط زیست آماده مقابله با آتش‌سوزی‌ها در مناطق حفاظت شده/از توزیع اقلام اطفاء حریق تا ایجاد آتش‌بر

به گزارش کرونا از یاسوج، در ۳۴ مورد آتش‌سوزی سال گذشته یک هزار و ۵۵۰ هکتار از اراضی منابع طبیعی و  ۳۸۰ هکتار از منابع تحت حفاظت محیط زیست طعمه حریق شدند. محیط زیست امسال برای جلوگیری از آتش ‌سوزی‌ها و خسارت به اراضی حفاظت شده تدابیری از جمله توزیع اقلام اطفاء حریق در شهرستان

اختصاصی کرونا

کد خبر : 74938
تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱

کرونا :

محیط زیست آماده مقابله با آتش‌سوزی‌ها در مناطق حفاظت شده/از توزیع اقلام اطفاء حریق تا ایجاد آتش‌بر

به گزارش کرونا از یاسوج، در ۳۴ مورد آتش‌سوزی سال گذشته یک هزار و ۵۵۰ هکتار از اراضی منابع طبیعی و  ۳۸۰ هکتار از منابع تحت حفاظت محیط زیست طعمه حریق شدند.

محیط زیست امسال برای جلوگیری از آتش ‌سوزی‌ها و خسارت به اراضی حفاظت شده تدابیری از جمله توزیع اقلام اطفاء حریق در شهرستان گچساران و ایجاد آتش‌بر در مناطق حفاظت شده اتخاذ کرده است.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست در همین خصوص گفت: با کمک تشکل نهضت سبز زاگرس و بنیاد یاران عشق ۶۴ قلم تجهیزات اطفاء حریق شامل دمنده ،لباس اطفاء حریق ، اره  ، بیل ، دستکش ،چفیه، کوله‌پشتی ،کلاه ایمنی ، آفتاب گیر، بی سیم ،جعبه کمک های اولیه و نقاب در شهرستان گچساران توزیع شد.

اسلام جاودان خرد عنوان کرد:طی سال جاری با کمک تشکل‌های زیست محیطی کارگاه‌های متعدد آموزشی اطفاء حریق برای ساکنین مناطق بحرانی و نیمه بحرانی برگزار شد و جوامع محلی آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

وی همچنین از ایجاد بیش از ۱۹۰ کیلومتر آتش‌بر در مناطق حفاظت شده خبر داد و عنوان کرد: با شروع فصل گرما احتمال آتش‌سوزی عمدی و سهوی در جنگل‌ها و مراتع وجود دارد لذا باید تدابیر لازم برای کاهش سطح آتش‌سوزی‌ها و میزان خسارت به منابع ملی وجود دارد که باید برای مقابله با آتش‌سوزی‌‌ها تدابیری اتخاذ شود.

وی بیان کرد: محیط‌بانان به وسیله سه دستگاه تراکتور اقدام به ایجاد ۱۹۰ کیلومتر آتش‌بر کردند، ضمن اینکه ایجاد آتش‌بر در مناطق حفاظت شده استان کماکان ادامه دارد.

مدیرکل محیط زیست کوهستانی بودن منطقه را عامل کندی عملیات اطفاء حریق دانست و عنوان کرد: بی‌توجهی و سهل‌انگاری بعضی از افراد هنگام حضور در عرصه‌های جنگلی احتمال وقوع آتش سوزی در این عرصه‌ها را افزایش داده که با ایجاد آتش بر، امکان گسترش حریق‌های احتمالی تا حد قابل توجهی در این مناطق کاهش می‌یابد.

اعزام کاروان سلامت هلال احمر کهگیلویه این بار در مناطق صعب‌العبور
دنبال کنید

وی همچنین در توصیه‌ای به کشاورزان از آنها خواست از آتش‌زدن کاه و کلش مزارع کشاورزی و باغ های حاشیه مناطق حفاظت شده خودداری کنند، همچنین افراد از رها کردن شیشه و پلاستیک در جنگل که ممکن است بر اثر افزایش دما و تابیدن خورشید باعث ایجاد آتش سوزی شود بپرهیزند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴


منبع: فارس

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi