پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

درخواست ویژه معاون استاندار از وزارت گردشگری/ چرا سی‌سخت با زلزله شناخته شود؟

به گزارش کرونا از یاسوج کیامرث حاجی‌زاده در آیین تکریم و معارفه مدیران‌کل گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از همه خادمان حوزه گردشگری در این استان اظهار کرد یکی از ادارات کل پویا در حوزه زیرساخت‌ها اداره کل گردشگری و میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد است. معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد

اختصاصی کرونا

کد خبر : 74157
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۱

کرونا :

درخواست ویژه معاون استاندار از وزارت گردشگری/ چرا سی‌سخت با زلزله شناخته شود؟

به گزارش کرونا از یاسوج کیامرث حاجی‌زاده در آیین تکریم و معارفه مدیران‌کل گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از همه خادمان حوزه گردشگری در این استان اظهار کرد یکی از ادارات کل پویا در حوزه زیرساخت‌ها اداره کل گردشگری و میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد است.

معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت: سرانه ناخالص ملی بسیاری از کشورها از راه گردشگری تامین می شود چرا که آنها صنعت و کشاورزی ندارند که در برخی از استانهای ما مثل اردبیل نیز اوضاع به همین منوال است.

وی در ادامه گفت: هرچه نگاه می کنم میزان مواهب خدادادی در استان کهگیلویه و بویراحمد و شهر سی سخت ده‌ها برابر مناطقی مثل سرعین اردبیل است اما زیرساخت‌های گردشگری آن کجا و زیرساخت های گردشگری سی سخت ما کجا.

 حاجی زاده افزود: متاسفانه سی‌سخت با زلزله‌ای که در آن رخ داد به کشور و جهان شناخته شد و دیگران فهمیدند چه بهشتی اینجا پنهان بوده و می‌توان یک استان را با آن اداره کرد….

وی در ادامه با بیان اینکه همه ما مسئولان موظفیم امید را در دل مردم زنده کنیم گفت: هر کس بخواهد نا امیدی را در دل جامعه و مردم گسترش دهد همسو با مخالفین نظام قدم برداشته است البته باید کمی ها و کاستی‌ها را ببینیم و به مردم صادقانه بگوییم چرا که آنها صاحبان اصلی نظام هستند.

این معاون استاندار گفت: خدمات این استان همه متعلق به نظام است اما محدودیت ها همچنان وجود دارد تلاش های زیادی شده که زیرساخت‌های گردشگری تکمیل شود اما متاسفانه بسیاری از زمین ها به نام گردشگری واگذار شده و کارهای دیگری غیر از گردشگری در آن انجام شده است که در این سالها با همراهی دستگاه قضایی ورود پیدا کرده‌ایم و به مقابله با زمین‌خواری و جنگل خواری رفتیم اینها همه انفال است بعضی ها به اسم سرمایه گذاری ورود پیدا کرده اما هیچ کدام از شاخص‌ها را نداشتند ۲۰ سال پیش صدها هکتار زمین به اسم گردشگری واگذار شده اما کاری در آنها انجام نشده و در کنار آن ویلا و باغ برای خود ساخته‌اند.

رفع مشکل 40 هکتار زمین ایثارگران در منطقه شرف آباد یاسوج بعد از 25 سال / پرداخت کامل مطالبات خانواده شهدا / تکلیف مجتمع توانبخشی و فرهنگی ایثارگران یاسوج بعد از 15 سال / راه‌اندازی شعبه ویژه جامعه ایثارگری در دستگاه قضای استان
دنبال کنید

معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه به دستگاه صنعت و معدن کشاورزی و گردشگری دستور داده‌ایم که وضعیت زمین های واگذار شده را تعیین تکلیف کنند تا بدانیم به کجا رسیده است گفت: چرا باید بعد از بیست سال فلان طرح فقط دو درصد پیشرفت داشته باشد به ما می‌گویند تسهیلات دریافت نکرده‌ایم در حالی که زمین های زیادی به آنها واگذار شده و قرار بوده که کار انجام دهند و متاسفانه جای دیگران را هم اشغال کرده‌اند.

معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت تعداد ۴۲ طرح گردشگری که ابتر مانده بود را لغو امتیاز کردیم جای تاسف دارد که بگوییم از ۱۰۰ طرح گردشگری فقط ده طرح به بهره برداری رسیده است.

وی در ادامه به کارهای انجام شده در دوره مدیریت کنونی اشاره کرد و گفت در بحث بلادشاپور کارهای خوبی سال گذشته انجام شد که ماده ۲۳ آن را گرفتیم در سد چم شیر پنج نفر از مدیران کل را فرستادیم تا دهکده گردشگری و توریستی آنجا فعال شود اما درخواست ما از وزارتخانه و وزیر میراث فرهنگی و گردشگری این است که طرح جدید و برنامه جدیدی را برای استان ما تدوین کنند.

.حاجی زاده به ظرفیت های زیاد گردشگری مذهبی در استان اشاره کرد و گفت: در هیچ استانی به اندازه کهگیلویه و بویراحمد بقاع متبرکه وجود ندارد یک استان صددرصد شیعه هستیم که میتوان در حوزه گردشگری مذهبی سرمایه‌گذاری کلانی در استان انجام داد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۹


منبع: فارس

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi