افتتاح بیمارستان 144 تختخوابی شهرستان خمین در ماه های ابتدایی سال آتی
نماینده مردم خمین در مجلس گفت: برای حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان گام هایی برداشته شده تا امکانات و تجهیزات درمانی به شهرستان خمین اختصاص پیدا کند.
کرونا :

علیرضا نظری در گفت و گو با خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و گفت: تلاش هایی در حوزه بهداشت و درمان نیز انجام گرفته و امیدوارم با پیگیری هایی که مکرر صورت می گیرد تجهیزات و امکانات مطلوب را برای بهداشت و درمان شهرستان اخذ و تخصیص یابد.
وی افزود: بیمارستان ۱۴۴ تختخوابی شهرستان خمین در مرحله واگذاری اولیه است و در حقیقت نواقص این پروژه احصا شده است و طی جلساتی که با وزارت بهداشت و راه انجام شد مقرر گردید که این دستگاه به تعهدات خودشان سریعا عمل نمایند.
این نماینده مردم در مجلس گفت: در نزدیک ترین زمان ممکن این بیمارستان به بهره برداری خواهد رسید و پیش بینی ما این بوده که اوایل سال آتی چنین اتفاقی بیفتد.
نماینده مردم خمین اظهار کرد: همه کارهای این بیمارستان انجام شده و برخی از جزئیات آن باقی مانده که وزارت بهداشت هم باید هرچه سریعتر تجهیزات را نصب کند تا برای ارائه خدمات به شهروندان آماده شود./
پایان پیام
منبع: خانه ملت
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0