شنبه 14 شهریور 1405

تکمیل پروژه نیمه تمام مرکز جامع سلامت شبانه‌روزی چابکسر با تامین اعتبار از وزارت بهداشت

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس از تکمیل پروژه نیمه تمام مرکز جامع سلامت شبانه‌روزی چابکسر با تامین اعتبار از وزارت بهداشت خبر داد.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 70412
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 اسفند 1400 - 13:41

کرونا :

تکمیل پروژه نیمه تمام مرکز جامع سلامت شبانه‌روزی چابکسر با تامین اعتبار از وزارت بهداشت

به گزارش خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت؛ حجت‌الاسلام محمد صفری ملک میان عضو مجمع نمایندگان استان گیلان و نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده و با تخصیص اعتبارات از سوی وزارت بهداشت و درمان، پروژه نیمه تمام مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی چابکسر تکمیل می‌شود.

وی بهبود زیرساخت‌های بهداشت و درمان را از اهداف مهمی که توسط وی به شکل جدی پیگیری می‌شود خواند و اظهار داشت: با پیگیری‌های به عمل آمده و با تخصیص اعتبارات از سوی وزارت بهداشت و درمان، پروژه نیمه تمام مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی چابکسر تکمیل می‌شود.

این نماینده مجلس در دوره یازدهم عنوان کرد: علاوه بر این‌ها با کسب اعتبارات میلیاردی از سوی وزارت بهداشت و درمان پروژه ناتمام درمانگاه چابکسر در روز جمعه مورخه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۰ به مجموعه پیمانکاری جهت راه‌اندازی مجدد سپرده خواهد شد. 

صفری ملک میان با بیان اینکه مجموعه درمان‌بستر چابکسر از دوره‌های قبل تاکنون به شکل نیمه تمام باقی مانده بود تصریح کرد: مقدار اعتبار کسب شده از وزارت بهداشت برای تکمیل پروژه‌ مرکز خدمات جامع سلامت چابکسر در مرحله اول چهل میلیارد ﷼ معادل ۴ میلیارد تومان است و در فاز بعدی هم معادل ۸ میلیارد آماده تحویل به پیمانکار می‌باشد.

وی یادآور شد: از آنجا که مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی چابکسر با مشارکت خیرین ساخته شده دانشگاه علوم پزشکی به جهت مشکلات قانونی تاکنون نسبت به کد دار کردن آن اقدام نکرده بود به همین علت امکان تامین اعتباری برای آن وجود نداشت اما این مانع با پیگیریهایی که انجام دادیم برطرف شد.

صفری ملک میان اضافه کرد:‌ به زودی کلنگ احداث پروژه‌های دیگری شامل مرکز اورژانس رحیم آباد، چند خانه بهداشت و چند مرکز جامع سلامت در شهرستان به زمین خواهند خورد.

وی از مساعدت وزارت بهداشت و درمان برای بهبود امکانات و تخصیص اعتبارات لازم قدردانی کرد و ابراز داشت: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون تلاش‌های زیادی برای تجهیز بیمارستان‌های دو شهرستان رودسر و املش و مراکز بهداشتی و درمانی آن‌ها انجام دادیم و با توجه به عقب ماندگی‌هایی که در این بخش وجود دارد روند اینگونه اقدامات همچنان ادامه دارد./

پایان پیام

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.