توسعه کردستان محور جلسه مجمع نمایندگان با استاندار بود
نماینده مردم سنندج، کایماران و دیواندره در مجلس گفت: نمایندگان استان کردستان با آقای زارعیکوشا استاندار کردستان در محل دفتر نمایندگان دیدار و گفتگو کردند که محور این نشست توسعه استان بود.
کرونا :

به گزارش کرونا به نقل از خانه ملت، مجمع نمایندگان استان کردستان با استاندار در تهران دیدار و گفت و گو کردند.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نمایندگان استان کردستان با آقای زارعیکوشا استاندار کردستان در محل دفتر نمایندگان دیدار و گفتگو کردند.
وی افزود: قرار است، جلسات دورهای مجمع نمایندگان، وزرای دولت و استاندار کردستان با هدف توسعه زیرساختها ازجمله راهآهن، کریدور شمال – جنوب، رفع مشکلات پیشروی فرودگاه سنندج و آب کردستان برگزار شود.
فرشادان گفت: جذب نخبگان و تحصیلکردگان بومی و برگزاری جلسات اختصاصی استاندار و مجمع نمایندگان استان کردستان در جهت افزایش تعاملات و حل مشکلات از دیگر مسائل مطرح شده در این نشست بود.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیارن در پایان تایید کرد: همچنین برای تسهیل امورات و دسترسی و گفتگوی آسان میان اعضای مجمع نمایندگان با استاندار کردستان مقرر شد یک مشاور در امور مجلس منصوب شود./
پایان پیام
منبع: خانه ملت
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰