شنبه 14 شهریور 1405

ادعای حضور آمریکا در نشست آتی اعضای برجام

خبرنگار ارشد وال‌استریت ژورنال مدعی شد که آمریکا در نشست آتی کمیسیون مشترک برجام در وین حضور خواهد داشت اما مذاکرات مستقیم با آمریکا در کار نیست. کرونا آنلاین: لارنس نورمن روز جمعه در پایان نشست مجازی کمیسیون مشترک برجام در توئیتی ادعا کرد: تمام طرف‌ها از جمله آمریکا، هفته آینده در وین برای گفت‌وگو پیرامون

اختصاصی کرونا

کد خبر : 59113
تاریخ انتشار : جمعه 13 فروردین 1400 - 18:10

کرونا :

ادعای حضور آمریکا در نشست آتی اعضای برجام

خبرنگار ارشد وال‌استریت ژورنال مدعی شد که آمریکا در نشست آتی کمیسیون مشترک برجام در وین حضور خواهد داشت اما مذاکرات مستقیم با آمریکا در کار نیست.

کرونا آنلاین: لارنس نورمن روز جمعه در پایان نشست مجازی کمیسیون مشترک برجام در توئیتی ادعا کرد: تمام طرف‌ها از جمله آمریکا، هفته آینده در وین برای گفت‌وگو پیرامون احیای برجام گردهم‌ خواهند آمد. اما دراین مقطع دست کم مذاکرات مستقیمی بین ایران و آمریکا انجام نخواهد شد.

وی افزود برنامه از این قرار است که در این مقطع کارشناسان مذاکرات را به سمت جلو هدایت کنند.

هدف به گفته خبرنگار وال استریت ژورنال دستیابی به دو توافق است. «یکی، مشخص کردن گام‌هایی است که آمریکا برای بازگشت به تعهدات برخواهد داشت و زمان آن‌هاست. دومی، مذاکره با ایران درباره این است که چه گام‌هایی را برای بازگشت به تعهدات طبق توافق هسته‌ای برخواهد داشت.

وی مدعی شد: برخی امیدوارند در طول زمان آمریکا و ایران بتوانند به طور مستقیم گفت‌وگو کنند. اما فعلاً این کار را نخواهند کرد.

منبع : قدس آنلاین

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.