مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان بویراحمد
افتتاح پروژه آبرسانی به روستای تنگاری دشتروم/بهرهمندی 250 خانوار از آب شرب پایدار
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز آئین افتتاح پروژه آبرسانی به روستای تنگاری دشتروم با حضور سردار زهرایی مسئول بسیج سازندگی سپاه کشور، سردار خرمدل فرمانده سپاه فتح، حاجی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، کناری فرماندار شهرستان بویراحمد و جمعی از مسئولان انجام گرفت. علمدار آرمین
کرونا :

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز آئین افتتاح پروژه آبرسانی به روستای تنگاری دشتروم با حضور سردار زهرایی مسئول بسیج سازندگی سپاه کشور، سردار خرمدل فرمانده سپاه فتح، حاجی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، کناری فرماندار شهرستان بویراحمد و جمعی از مسئولان انجام گرفت.
علمدار آرمین در این مراسم با اشاره به اهمیت اجرای این پروژه اظهار کرد: فقدان آب شرب پایدار از چالش های اصلی اهالی این روستا بود که با اجرای این پروژه این مشکل نیز برطرف شد.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان بویراحمد افزود: با پیگیری های نماینده شهرستان بویراحمد در مجلس شورای اسلامی و اهتمام جدی بسیج سازندگی سپاه فتح استان این پروژه طی مدت دو هفته اجرا و وارد مدار بهره برداری شد.
وی اعتبار هزینه شده برای این پروژه را ۳ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت:این پروژه ۱۴۰۰ متر لوله پلی اتیلن ۱۱۰ میلی متر و ۴ اینچ فلزی اجرا شد.
آرمین گفت: با اجرای این پروژه آبرسانی ۲۵۰ خانوار با جمعیتی بیش از ۱۰۰۰ نفر در دو روستای تنگاری و ده کهنه از نعمت آب شرب پایدار بهرهمند شدند.

نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0