هرمزگان رخت عزا برتن کرد/ استاندار هرمزگان: حرکت شبانه اتوبوس بی تدبیری بود
حادثه خونین اتوبوس حامل دانش آموزان نخبه هرمزگانی در محوربندرعباس_شیراز رخت عزا را بر تن این استان پوشاند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چرام ، مراسم تشییع پیکر ۶تن از دانش آموزان هرمزگانی که در بامداد روز جمعه دهم شهریورماه در محور بندرعباس_داراب دچار سانحه شده بودند با حضور خانواده ها، بستگان، جمعی از مردم هرمزگان و مسئولان
کرونا :


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چرام ، مراسم تشییع پیکر ۶تن از دانش آموزان هرمزگانی که در بامداد روز جمعه دهم شهریورماه در محور بندرعباس_داراب دچار سانحه شده بودند با حضور خانواده ها، بستگان، جمعی از مردم هرمزگان و مسئولان استانی در بندرعباس برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه مقصرین باید مشخص شوند، گفت:سعی شود در فضای مجازی انتقامجویی نشود و از رانندگان می خواهیم که با رعایت قانون به خود و مردم رحم کنند.

حرکت شبانه اتوبوس عین بی تدبیری بود
جاسم جادری، استاندار هرمزگان در مراسم تشییع پیکر دانش آموزان با تاکید بر اینکه حرکت دانشآموزان در ساعت ۱۱ شب عین بیتدبیری بود، بیان کرد:آموزش و پرورش و حملونقل و راهداری در این حادثه مسئول هستند و باید پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه ما مسئولان باید بدانیم در مقابل خداوند و مردم مسئول هستیم،افزود: برای بررسی حادثه اردوی دانش آموزی کمیته حقیقتیاب تشکیل شده و نتایج را به مردم اعلام میکنیم.

پیگیر شناسایی مقصرین این حادثه هستیم
مهدی فیض، معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش در این مراسم گفت: با دستور وزیر آموزش و پرورش؛ بنده و مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان نیز پیگیر شناسایی مقصرین این حادثه هستیم.
وی افزود: از ۵صبح دیروز پیگیر این حادثه بودیم تا هر کاری لازم بود انجام شود و از مردم عذرخواهی میکنیم اگر کوتاهی از طرف ما و همکارانمان بوده است.
به گفته بازماندگان حادثه، راننده برای مدت طولانی رانندگی کرده و جای خود را با راننده دیگر عوض نکرده است.
۷ نفر از دانش آموزان فرزانه هرمزگانی که در حادثه بامداد روز گذشته قربانی سهل انگاری و خودخواهی مسئولان استانی شده بود برای تشییع و تدفین به استان هرمزگان منتقل شدند.
پیکر یکی از این دانش آموزان امروز صبح در حاجی آباد تشییع و به خاک سپرده شده و سپس پیکر۶ نفر از دانش آموزان به بندرعباس منتقل شد که پس از تشییع در مرکز استان، پیکرهای پاک این دانش آموزان در شهرستان های رودان، میناب و هرمز تشییع و خاکسپاری می شوند.
انتهای پیام/منبع: هرمز
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0