شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاکید معاون استاندار بر توجه به مشکلات و راه اندازی کلنیک ویژه بیماران خاص

دکتر فتاح محمدی در نشست بیماری های خاص استان، گفت: توجه ویژه به مشکلات و سرکشی مستمر مسئولان اجرایی از بیماران خاص استان در منزل یا بیمارستان ضروری است. وی به فعال شدن انجمن حمایت از بیماری های خاص تاکید کرد و اظهار داشت: در صورت فعال شدن انجمن حمایت از بیماری های خاص استان،

اختصاصی کرونا

کد خبر : 13988
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸

دکتر فتاح محمدی در نشست بیماری های خاص استان، گفت: توجه ویژه به مشکلات و سرکشی مستمر مسئولان اجرایی از بیماران خاص استان در منزل یا بیمارستان ضروری است.

وی به فعال شدن انجمن حمایت از بیماری های خاص تاکید کرد و اظهار داشت: در صورت فعال شدن انجمن حمایت از بیماری های خاص استان، عمده مشکلات این قشر کاهش می یابد.

محمدی، خواستار مکاتبه، رایزنی و پیگیری جدی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و جمعیت هلال احمر در مرکز کشور برای جذب امکاتات و تجهیزات پزشکی ویژه بیماران خاص استان شد.

وی اظهار داشت:  تحقق این امر مهم موجب رسیدگی بیشتر و خدمات رسانی هر چه مطلوبتر به بیماران خاص می شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی استانداری افزود: به مناسبت ۱۸ اردیبهشت روز بیماری های خاص و به منظور اطلاع رسانی هر چه بیشتر به مردم استان میزگردی در صدا و سیمای مرکز استان با موضوع مشکلات و همچنین خدمات ارایه شده به بیماران خاص برگزار شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: بیماری های خاص جزو معضلات مهم استان به شمار می رود و تلاش برای کمک به کاهش آن رسالت دستگاه های مختلف اجرایی است.

حجت الاسلام سید علی فتح میرمحمدی افزود: موضوع پیشگیری از بروز بیماری های خاص و تامین هزینه های درمان بیماران خاص کهگیلویه و بویراحمد با جدیت از سوی متولیان استانی پیگیری شود.

وی بیان کرد: پارسال از سوی بنیاد بیماری های خاص کشور شش دستگاه دیالیز به طور رایگان به کهگیلویه و بویراحمد اهدا شد و باید تعامل و پیگیری های لازم برای دریافت اعتبارات، امکانات و تجهیزات درمانی بیشتر از این بنیاد تداوم داشته باشد.

استاندار از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کرد
دنبال کنید

میرمحمدی افزود: مسئولان بنیاد بیماری های خاص کشور در احداث کلینیک تخصصی بیماری های خاص در یاسوج قول مساعد داده اند و مسئولین و متولیان امر  در استان بستر لازم را برای احداث این کلنیک فراهم کنند و با تلاش بیشتر پیگیری های لازم را به عمل آورند.

وی عنوان کرد: بر اساس اعلام کارشناسان این بنیاد حدود چهار هزار مترمربع زمین و افزون بر ۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت کلینیک تخصصی بیماری های خاص در یاسوج نیاز است.

میرمحمدی با اشاره به نامگذاری ۱۸ اردیبهشت هر سال به نام روز بیماری های خاص، ابراز داشت: به مناسبت این روز می توان برنامه های متنوعی شامل برگزاری میزگرد و انجام مصاحبه های رادیویی و تلویزیونی، نصب بنرهای آموزشی، همایش پیاده روی و قرائت دعای صحت و سلامتی در مراسم صبحگاهی مدارس استان اجرا کرد.

مسئول بیماری های خاص دانشگاه علوم پزشکی استان هم گفت: یک هزار و ۲۱۶ بیمار خاص در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۰۷ نفر تالاسمی، ۳۹۰ نفر ام.اس، ۱۹۸ نفر پیوند کلیه، ۱۸۱ نفر دیالیزی و ۴۰ نفر هموفیلی هستند.

ساسان عباسی افزود: خدمات درمانی و دارویی رایگان در سه مرکز یاسوج، گچساران و دهدشت به بیماران خاص ارایه می شود.

وی اظهار داشت: پارسال افزون بر ۱۴ میلیارد و ۹۲۰ میلیون ریال بابت تامین دارو و تجهیزات درمانی بیماران خاص از سوی دانشگاه علوم پزشکی این استان هزینه شد.

عباسی یادآور شد: در پنج سال اخیر با اطلاع رسانی و فرهنگ سازی لازم در زمینه پیشگیری از بروز بیماری های خاص در استان، شش بیمار تالاسمی و یک هموفیلی در استان متولد شده است.

اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال در روستا‌ها
دنبال کنید

وی توسعه بخش های دیالیزی، گسترش آزمایشگاه های تخصصی و فوق تخصصی بیماران خاص و راه اندازی بخش پیوند کلیه را از مهمترین برنامه ها و اولویت های کاری دانشگاه علوم پزشکی برای کاهش مشکلات بیماران خاص این استان اعلام کرد.

عباسی، خواستار لحاظ شدن سهمیه خاص برای بکارگیری بیماران خاص به ویژه افراد ام.اس در دستگاه های اجرایی این استان شد.

ج/۲۳۸

نویسنده:

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi