چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

اراده نمایندگان تمدید فعالیت شورای ششم نیست/ خواست مجلس پیگیری حق مسلم مردم در داشتن نماینده برای حوزه‌های انتخابیه بدون نماینده است

سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس با تاکید بر اینکه اراده نمایندگان تمدید فعالیت شورای ششم نیست، تصریح کرد: خواست مجلس پیگیری حق مسلم مردم در داشتن نماینده در حوزه های انتخابیه بدون نماینده است.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 116715
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶

کرونا :

اراده نمایندگان تمدید فعالیت شورای ششم نیست/ خواست مجلس پیگیری حق مسلم مردم در داشتن نماینده برای حوزه‌های انتخابیه بدون نماینده است

ولی الله بیاتی در گفت و گو با خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت؛ در خصوص انتخابات شوراهای دوره هفتم گفت: یکی از مصوبات مجلس، موضوع تاخیر در انتخابات شوراها در سال آینده بود البته پیشنهاد تاخیر یکساله در برگزاری انتخابات دور هفتم شوراها را برخی از نمایندگان داشتند که رای نیاورد، اما پیشنهاد شش ماه رای آورد.

سخنگوی امورداخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اینکه مجلس با پیشنهاد شش ماهه موافقت کرد، دلایل مختلفی داشت که در وهله اول قانونی که در حال حاضر بررسی و تصویب است، به انتخابات دوره آینده شوراها برسد مخصوصا بحث انتخابات تناسبی در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر که می تواند مشارکت مردم را افزایش دهد.

وی افزود: در وهله دوم یکی از موضوعاتی که باعث شد نمایندگان با تاخیر شش ماهه برگزاری انتخابات دوره هفتم شواها موافقت کنند، موضوع انتخابات میاندوره ای مجلس و حوزه های انتخابیه بدون نماینده بود تا با تصویب این بحث، بتوان انتخابات میاندوره ای مجلس را در تمامی حوزه های فاقد نماینده برگزار کرد.

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم اضافه کرد: برگزاری انتخابات شوراها در سال آینده طبق بند ۱۸ سیاست کلی انتخابات مغایرت دارد. بنابراین با تاخیر شش ماهه می توان فاصله ۲ سال در برگزاری انتخابات ها را رعایت کرد.

بیاتی بیان کرد: برخی از افراد این موضوع را که مجلس به دنبال تمدید انتخابات شوراها است، دامن می زنند که درست نیست. ما دنبال تمدید فعالیت شوراها نیستیم بلکه خواهان تاخیر در انتخابات به دلیل اجرایی شدن قانون جدید و برگزاری انتخابات میاندوره ای مجلس در حوزه های انتخابیه ای است که نماینده ندارند تا فرصتی پیدا شود تا آنها انتخاب نماینده را داشته باشند./

پایان پیام

 

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Louise پنجشنبه , ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۸

It’s remarkable in spport oof mme to have a website, whkch iss valuable for my
knowledge. hanks admin

برای حمایت از مردان داشتن یک وب سایت که برای من ارزشمند است، قابل توجه است
دانش تشکر مدیر

logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور