چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴

آغاز پویش «نذر قربانی» در گچساران

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان گچساران از آغاز پویش سراسری «نذر قربانی» به مناسبت فرارسیدن اعیاد بزرگ اسلامی قربان و غدیر خم خبر داد.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 120569
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰

کرونا :

آغاز پویش «نذر قربانی» در گچساران

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان گچساران از آغاز پویش سراسری «نذر قربانی» به مناسبت فرارسیدن اعیاد بزرگ اسلامی قربان و غدیر خم خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «کرونا» ، هوشنگ دارفرین در گفتگو با این پایگاه خبری تحلیلی با اعلام این خبر اظهار کرد: این پویش همزمان با سراسر کشور، باهدف ترویج فرهنگ نذر و احسان و حمایت از خانواده‌های نیازمند و ایتام، در سطح شهرستان گچساران آغازشده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان گچساران بابیان اینکه این طرح با همکاری و مشارکت مؤسسات خیریه، مراکز نیکوکاری و تشکل‌های مردمی در حال اجراست، افزود: در همین راستا، پایگاه‌های ثابت و سیاری در سطح شهرستان ایجادشده‌اند تا نذورات مردمی را جمع‌آوری و در کوتاه‌ترین زمان ممکن میان خانواده‌های نیازمند توزیع کنند.

دارفرین با اشاره به راه‌های مشارکت مردم در این پویش ادامه داد: نیکوکاران گرامی می‌توانند به‌صورت حضوری با مراجعه به واحد مشارکت‌های مردمی کمیته امداد (واحد اکرام و ایتام) نذورات خود را تحویل دهند. همچنین امکان مشارکت غیرحضوری نیز برای افراد فراهم‌شده است.

به گفته رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گچساران، روش‌های غیرحضوری مشارکت در پویش نذر قربانی شامل موارد زیر است:

استفاده از کد دستوری #۰۷۴۲*۸۸۷۷* از طریق تلفن همراه

واریز کمک‌های نقدی به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۲۶۴۴۴ به نام کمیته امداد امام خمینی (ره)

تماس با شماره‌های پشتیبانی:

۰۹۱۷۱۴۰۳۰۰۶

۰۹۱۷۸۶۶۲۷۰۰

۰۹۹۰۶۶۷۱۱۴۳

وی در پایان با دعوت از مردم برای مشارکت در این اقدام خداپسندانه افزود: همزمان با این ایام خجسته و معنوی، همه مردم شریف و خیراندیش دعوت می‌شوند تا با اهدای نذر قربانی در این پویش مشارکت کرده و زمینه‌ساز شادی و لبخند بر چهره خانواده‌های نیازمند و ایتام شوند. یقیناً این اقدام، گامی مؤثر در گسترش فرهنگ همدلی و احسان در جامعه خواهد بود.

انتهای خبر/

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور