یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

سرمایه‌گذاری مردم در شرکت‌های دانش بنیان نیازمند اعتمادسازی است/ شرکت‌ های دانش بنیان تحریم‌ها را دور زده‌اند 

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری کشور با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان مسیری برای دور زدن تحریم‌ها خواهند بود، گفت: فعالیت و توسعه شرکت‌های دانش بنیان بر کسی پوشیده نیست، اگر از حمایت‌های مالی برخوردار شوند قطعا می‌توانند نیاز کشور را تامین کنند و حتی مسیری برای ارز آوری باشند؛ بسیاری از تحریم‌ها را می‌توان به واسطه ذهن خلاق فرزندان این سرزمین دور زد.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 120437
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹

کرونا :

سرمایه‌گذاری مردم در شرکت‌های دانش بنیان نیازمند اعتمادسازی است/ شرکت‌ های دانش بنیان تحریم‌ها را دور زده‌اند 

سید محسن موسوی‌زاده در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در مورد سرمایه گذاری مردم در شرکت‌های دانش بنیان، گفت: کمیسیون آموزش در مجلس دوازدهم به صورت جدی به موضوع شرکت‌های دانش بنیان و حتی هوش مصنوعی ورود کرده است؛ خوشبختانه جوانان نخبه ایرانی ثابت کرده‌اند در عرصه تولید علم از جهانیان عقب نمی‌مانند و با کمترین حمایت‌ها توانسته بر روی پای خود بایستند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آگاه سازی و اعتماد پروری مهمترین اصل در سرمایه گذاری برای تولید است، افزود: در حال حاضر بسیاری از تولیدات فنی کشور به واسطه شرکت‌های دانش بنیان‌ انجام می‌پذیرد و قطعا در تولید نقش موثری خواهند داشت.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان مسیری برای دور زدن تحریم‌ها خواهند بود، یادآور شد: فعالیت و توسعه شرکت‌های دانش بنیان بر کسی پوشیده نیست، اگر از حمایت‌های مالی برخوردار شوند قطعا می‌توانند نیاز کشور را تامین کنند و حتی مسیری برای ارزآوری باشند؛ بسیاری از تحریم‌ها را می‌توان به واسطه ذهن خلاق فرزندان این سرزمین دور زد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان بهترین مسیر سرمایه گذاری هستند، اظهار داشت: این شرکت‌ها مسیری برای اشتغالزایی هستند که با شناسایی جوانان نخبه می توان ریل توسعه یافتگی را پایه گذاری کرد.

وی با بیان اینکه وزارتین علوم و آموزش و پرورش در کنار معاونت ریاست جمهوری می‌توانند مسیر تقویت سرمایه گذاری در دانش بنیان‌ها باشند، یادآور شد: شرکت‌های دانش بنیان نیازمند حمایت جدی از نهادهای دولتی هستند این حمایت در ابعاد گسترده‌تر همان اطلاع رسانی به مردم خلاصه می‌شود، اگر رسانه ملی نقش موثری در این راستا داشته باشد، قطعا مردم پیشگام حمایت از شرکت‌ها در جهت سرمایه گذاری خواهند بود.

موسوی‌زاده با بیان اینکه امنیت مهمترین اصل برای حضور مردم در سرمایه گذاری در شرکت‌های دانش بنیان است، اظهار داشت: نهادهای امنیتی حضور مردم برای سرمایه گذاری در شرکت‌های دانش بنیان‌ها را فراهم کنند و از همه مهمتر دستگاه‌های متولی تضمین کننده سود دهی این شرکت‌ها باشند.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقتصاد کشور در حال حاضر با مشکل تحریم‌ها مواجه است، خاطرنشان کرد: محصولات دانش بنیان می‌توانند تحریم‌ها را به نوعی عاقلانه دور زده و به طریق مهندسی معکوس با دانش بنیان اقدام به تولید کالاهایی کنند که در سایه تحریم‌ها به کشور وارد نمی‌شود در حال حاضر شرکت هواپیمایی به دلیل تحریم‌های اعمال شده از تولید بسیاری از قطعات هواپیمایی محروم هستند، این شرکت‌های دانش بنیان به سهم خود توانستند به نوعی تحریم‌ها را دور زده و اقدام به تولید قطعات هواپیمایی کنند./

پایان پیام

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور