یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

دانشگاه‌های صنعتی می‌توانند نقش مهمی در پیشرفت صنعت دفاعی کشور ایفا کنند

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه دانشگاه‌های صنعتی از ظرفیت خوب پژوهشی و تحقیقاتی برخوردار هستند، گفت: صنایع دفاعی همچنین می‌توانند از این ظرفیت نیز برای ساخت پروژه‌های مورد نظر استفاده کنند البته این ظرفیت تنها منحصر به صنعت دفاعی نیست بلکه در سایر رشته‌های علمی و صنعتی نیز می‌توان از امکانات تحقیقاتی دانشگاه‌ها در راستای بهبود تولیدات و پیشرفت صنایع کشورمان استفاده کرد.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 116994
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶

کرونا :

دانشگاه‌های صنعتی می‌توانند نقش مهمی در پیشرفت صنعت دفاعی کشور ایفا کنند

کامران غضنفری در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با دانشمندان، مسئولان و متخصصان صنعت دفاعی کشور و دست‌اندرکاران دفاعی کشور گفت: دانشگاه‌های کشورمان به ویژه دانشگاه‌های صنعتی از ظرفیت‌های خوب پژوهشی و تحقیقاتی برخوردار هستند که می‌توانند نقش مهمی در راستای پیشرفت صنعت دفاعی کشور و افزایش قدرت نظامی کشور داشته باشند.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس ادامه داد: وزارت دفاع، سپاه پاسداران و ارتش می‌توانند نیازهای خود را در قالب پروژه‌های مختلف در زمینه سلاح و تجهیزات جدید را به دانشگاه‌ها ارائه کنند به عنوان مثال صنایع دفاعی می‌توانند از دانشگاه‌ها درخواست کنند تا در زمینه تجهیز دفاعی راداری در قالب ۱۰ پروژه توسط ۱۰ تیم تحقیقاتی روی این موضوع کار کنند تا به مرحله ساخت برسد در واقع صنایع دفاعی کشورمان می‌تواند از این ظرفیت پژوهشی و علمی دانشگاه‌ها برای رسیدن به اهداف خود بهره برد.

وی با اشاره به ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان نیز گفت: صنایع دفاعی همچنین می‌توانند از این ظرفیت نیز برای ساخت پروژه‌های مورد نظر استفاده کنند البته این ظرفیت تنها منحصر به صنعت دفاعی نیست بلکه در سایر رشته‌های علمی و صنعتی نیز می‌توان از امکانات تحقیقاتی دانشگاه‌ها در راستای بهبود تولیدات و پیشرفت صنایع کشورمان استفاده کرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس بیان کرد: در شرایط فعلی باید تهدیدات دشمن جدی گرفته شود چرا که آمریکا و رژیم صهیونیستی با شیوه‌های مختلف کشورمان را حتی به شکل نظامی هم تهدید می‌کنند لذا برای مقابله با این تهدیدات باید به دانش روز و سلاح ها و تجهیزات پیشرفته مجهز شویم. همچنان که برای پیشرفت و رشد اقتصادی نیز در درجه اول نیازمند تأمین امنیت هستیم لذا مسئولین باید به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند./

پایان پیام

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور