تنها ۱۰ درصد بار کشور از طریق شبکه ریلی جا به جا میشود/ لزوم تکمیل زنجیره شبکه ریلی کشور/ مسیر ریلی تبریز تکمیل میشود
اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با هدف نظارت بر پروژههای عمرانی استان آذربایجان شرقی، از بیمارستان ۱۵۰۰ تختخوابی تبریز، ایستگاه قطار خاوران، موزه دفاع مقدس و شبکه متروی تبریز بازدید کردند.
کرونا :


به گزارس خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت، محمدرضا رضایی کوچی، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، (روز چهارشنبه، ۱۲ دیماه) همراه با جمعی از اعضای این کمیسیون در جریان نظارت میدانی از پروژههای عمرانی استان آذربایجان شرقی، از بیمارستان ۱۵۰۰ تختخوابی تبریز بازدید کرد.
این بیمارستان که با فناوریهای نوین و مقاوم در برابر زلزله در حال ساخت است، به عنوان یکی از پیشرفتهترین مراکز درمانی کشور شناخته میشود. اما تکمیل آن نیازمند تأمین منابع مالی است. با بهرهبرداری از این بیمارستان، سه بیمارستان فرسوده تبریز به این مکان منتقل خواهند شد.
در ادامه این بازدید، اعضای کمیسیون از ایستگاه قطار خاوران نیز بازدید کردند. این ایستگاه با فاصله ۲۷ کیلومتری از ایستگاه مرکزی تبریز، نیازمند اتصال به شبکه ریلی ایران در غرب استان و سپس اروپا است. این اقدام میتواند نقش مهمی در تقویت اقتصاد استان و کشور ایفا کند.
بازدید از موزه دفاع مقدس تبریز نیز از دیگر برنامههای این سفر بود. این موزه که در زمینی به وسعت ۵۸ هکتار احداث شده است، به منابع مالی برای تکمیل آثار و سوژههای خود نیاز دارد. به گفته اعضای کمیسیون، مقرر شد منابع مالی این پروژه از محل مولدسازی داراییهای وزارت راه تأمین شود.
اعضای کمیسیون همچنین با بازدید از شبکه متروی تبریز و سوار شدن بر یکی از واگنها قطار شهری، از وضعیت پیشرفت خطوط مترو آگاه شدند.
محمدرضا رضایی کوچی، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در حاشیه بازدید از پروژههای عمرانی استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت: بنده به همراه سایر اعضای کمیسیون عمران به دعوت علیرضا نوین، نماینده تبریز، و با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی به این استان آمدیم. شب گذشته جلسهای مفصل با حضور مسئولان دستگاههای اجرایی برگزار شد و گزارش دقیقی از وضعیت پروژههای عمرانی ارائه شد. امروز نیز بازدید میدانی از پروژههای شهری و وزارت راه داشتیم.
وی افزود: از جمله این پروژهها میتوان به بیمارستان ۱۵۰۰ تختخوابی تبریز، پروژه جابهجایی زندان و احداث ندامتگاه جدید، ایستگاه قطار خاوران، موزه دفاع مقدس، شبکه مترو و راههای منتهی به تبریز اشاره کرد. در حال حاضر نیز در ایستگاه راهآهن هستیم و بررسیهای لازم را انجام میدهیم.
رضایی کوچی با اشاره به اهمیت پروژههای زیرساختی استان تأکید کرد: پروژههای بسیار خوبی در استان در حال اجرا هستند که نیازمند حمایت و تأمین منابع مالیاند. ما به همین دلیل در این سفر حضور پیدا کردیم. در کمیسیون عمران جلساتی با حضور وزرا و معاونان برگزار خواهیم کرد و موضوعات را با جدیت پیگیری میکنیم. بسیاری از پروژههای آغاز شده، به راحتی قابلیت تکمیل دارند. این پروژهها شامل تأمین آب شرب شهر تبریز، طرحهای حوزه بهداشت، بازآفرینی شهری و نوسازی بافتهای فرسوده میشوند.
وی در ادامه گفت: شبکه ریلی یکی از موارد مهم است؛ متأسفانه حداکثر ۱۰ درصد بارها از طریق خطوط ریلی جابهجا میشوند و مابقی بر جادهها تحمیل میشود. علت این موضوع نیز ناقص بودن زنجیره شبکه ریلی است. به عنوان مثال، خط راهآهن از تهران به تبریز در شرق شهر به بنبست میرسد و نیاز است چند کیلومتر دیگر ادامه یابد تا به غرب تبریز و شبکه ریلی متصل شود.
رضایی کوچی تصریح کرد: هدف ما از این بازدیدها، برنامهریزی برای تکمیل این مسیر ریلی و اتصال شرق و غرب تبریز است که تأثیر مستقیم در اقتصاد استان و کشور خواهد داشت. امیدواریم در جلسه جمعبندی با حضور استاندار، نمایندگان و مسئولان دستگاههای اجرایی، گامهای مؤثری برای تکمیل این پروژهها برداریم./
پایان پیام
منبع: خانه ملت
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰