عاملان و تماشاگران کشتار مردم مظلوم غزه، روزهای سختی را در پی خواهند داشت
نماینده مردم مهریز در مجلس با اشاره به حوادث اخیر سوریه، گفت: عاملان و تماشاگران کشتار مردم مظلوم غزه، روزهای سختی را در پی خواهند داشت.
کرونا :
به گزارش خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس در نشست علنی نوبت صبح امروز (شنبه، ۱۷ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به بخش هزینهای لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور به بیان تذکر خارج از دستوری پرداخت و با اشاره به حوادث اخیر منطقه، گفت: همه ملت باید بدانند کسی که از مظلوم دفاع کند، شکست نمی خورد و تنها نمی ماند.
نماینده مردم مهریز، بافق و بهاباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هر حادثه ای هم در سوریه رقم بخورد به نفع حامیان مردم فلسطین یعنی ایران، لبنان و فلسطین تمام خواهد شد و این سنت الهی است.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: عاملان و تماشاگران کشتار مردم مظلوم غزه، روزهای سختی را در پی خواهند داشت که شکی در آن نیست و خداوند در کمین ستمکاران است./
پایان پیام
منبع: خانه ملت
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰