دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

با استفاده از ظرفیت دیپلماسی مقدمات ساخت بارگاهی برای ائمۀ بقیع و زیارت آزادانۀ شیعیان در عربستان فراهم شود

نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس طی پیامی ضمن تسلیت سالروز شهادت امام محمدباقر علیه السلام خواستار استفاده از ظرفیت دیپلماسی و گفت‌و‌گو با مسئولان امر در عربستان سعودی مقدمات جهت ساخت بارگاهی برای ائمۀ بقیع و زیارت آزادانۀ شیعیان شد.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 111249
تاریخ انتشار : جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۸:۴۹

کرونا :

با استفاده از ظرفیت دیپلماسی  مقدمات ساخت بارگاهی برای ائمۀ بقیع و زیارت آزادانۀ شیعیان در عربستان فراهم شود

به گزارش کرونا به نقل از خانه ملت؛ علاءالدین بروجردی نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی طی پیامی ضمن تسلیت سالروز شهادت امام محمدباقر علیه السلام خواستار استفاده از ظرفیت دیپلماسی و گفت‌و‌گو با مسئولان امر در عربستان سعودی مقدمات جهت ساخت بارگاهی برای ائمۀ بقیع و زیارت آزادانۀ شیعیان شد.

متن پیام به شرح زیر است؛

سالروز شهادت امام محمد باقر سلام الله علیه به دست خلیفۀ ملعون اموی، هشام بن عبدالملک را به حضرت ولیعصر –ارواحنا له الفداء-، نایب برحق ایشان و عموم شیعیان و محبین آن امام همام تسلیت عرض می کنم.

نظام جمهوری اسلامی به مثابه دستاورد مجاهدت‌های تمام انبیا، ائمۀ هدی، علما، شهدا، صلحا و در یک کلام شجرۀ طیبه بیش از هر زمان دیگری نیازمند قال الباقر و قال الصادق هاست تا بتواند از پیچ‌و‌خم حوادث زمانه به سلامت طی طریق کند.

با استفاده از ظرفیت دیپلماسی مقدمات ساخت بارگاهی برای ائمۀ بقیع و زیارت آزادانۀ شیعیان در عربستان فراهم شود 1

بر دولت جمهوری اسلامی لازم است که با استفاده از ظرفیت دیپلماسی و گفت‌و‌گو با مسئولان امر در عربستان سعودی مقدمات ساخت بارگاهی برای ائمۀ بقیع و زیارت آزادانۀ شیعیان را فراهم کند و بر دولت و مجلس شورای اسلامی لازم است این مسئله را پیگیری کنند.

علاءالدین بروجردی

نماینده مردم شریف لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس/

پایان پیام

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور