شنبه 14 شهریور 1405

دولت در اسرع وقت پول کشاورزان را پرداخت کند

نماینده مردم داراب در مجلس از دولت خواستار پرداخت پول کشاورزان در اسرع وقت شد.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 110499
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 9:01

کرونا :

دولت در اسرع وقت پول کشاورزان را پرداخت کند

به گزارش خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت، محمد جواد عسکری در نشست علنی امروز (یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه برخی از تصمیمات و اقدامات انجام شده در کشور مانند قطع برق الکتروپمپ‌های بخش کشاورزی مغایر با شعار سال است، گفت: تنش‌های محیطی و حوادث غیرمترقبه در کشور به حوزه کشاورزی آسیب می‌زند و شایسته نیست که قطع الکتروپمپ‌های کشاورزی را در سال حمایت از تولید داشته باشید. ضروری است دولت و وزیر نیرو تصمیمات دقیقی را اتخاذ کنند و کمبود برق را به حوزه خدمات، صنعت و حتی منازل مسکونی تأمین دهند.

نماینده مردم داراب در مجلس بر ضرورت پرداخت به موقع پول کشاورزان تأکید کرد و افزود: بر اساس قانون دولت مکلف است در راستای بحث پرداخت پول گندم کشاورزان اقدام کند و در نخستین فرصت این کار را انجام دهد تا کشاورز بتواند محصول بعدی را کشت کند. در این رابطه ایجاد اختلاف در بحث زمان کشت، کاهش عملکرد را در پی دارد.

وی ادامه داد: سوخت موتورهای دیزل و ماشین آلات ۹ درصد از سوخت کشور را شامل می شود، قرار نیست برای این موضوع بحث قاچاق سوخت مطرح شود بنابراین لازم است در این رابطه تمهیداتی اتخاذ شود و بحث مربوط به صادرات محصولات کشاورزی مدیریت شود تا برای تولید باکیفیت و صادرات به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که اخلالی در تولید نداشته باشیم./

پایان پیام

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.