جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

«شب فرهنگی ایران» میزبان دانشمندان جهان اسلام در اصفهان

به گزارش کرونا از اصفهان، هنرستان هنرهای زیبای اصفهان یکی از کانون‌های مهم  تحولات فرهنگی و هنری درکشور و همچنین بخشی از هویت فرهنگی  وهنری اصفهان محسوب می‌شود، این هنرستان امشب با عنوان «شب فرهنگی ایران» میزبان دانشمندان جهان اسلام با بامحوریت جایزه مصطفی(ص) خواهد بود.  محمدحسین محمدی، مدیر هنرستان هنرهای زیبا اصفهان در گفت‌‌وگو

اختصاصی کرونا

کد خبر : 103190
تاریخ انتشار : یکشنبه ۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۸

کرونا :

«شب فرهنگی ایران» میزبان دانشمندان جهان اسلام در اصفهان

به گزارش کرونا از اصفهان، هنرستان هنرهای زیبای اصفهان یکی از کانون‌های مهم  تحولات فرهنگی و هنری درکشور و همچنین بخشی از هویت فرهنگی  وهنری اصفهان محسوب می‌شود، این هنرستان امشب با عنوان «شب فرهنگی ایران» میزبان دانشمندان جهان اسلام با بامحوریت جایزه مصطفی(ص) خواهد بود. 

محمدحسین محمدی، مدیر هنرستان هنرهای زیبا اصفهان در گفت‌‌وگو با خبرنگار فارس پیرامون اهمیت این میزبانی اظهار داشت: هنرستان هنرهای زیبای پسران بخشی از هویت فرهنگی  وهنری اصفهان است که با توجه به قدمت، تاریخچه و تاثیرگزاری این مجموعه در ترویج هنر ایرانی واسلامی و حضور بزرگان عرصه هنر از جمله استاد فرشچیان به عنوان هنرجو و هنرآموز این هنرستان و به عنوان تنها هنرستان دارای موزه و اثرگزار در تربیت هنرجویان در طراز کشوری، این مجموعه برای اجرای برنامه فرهنگی انتخاب شد. 

وی با اشاره به حضور دانشمندان جهان اسلام در این مراسم ادامه داد: بازدید از موزه این هنرستان که به ثبت ملی رسیده است یکی از کانون های مهم  تحولات فرهنگی و هنری در کشور و همچنین بازدید از نمایشگاه آثار هنری و اجرای برنامه توسط هنرجویان هنرستان ازجمله برنامه های جنبی  مراسم «شب فرهنگی ایران» با محوریت «جایزه مصطفی(ص)» خواهد بود. 

 مدیرهنرستان هنرهای زیبا برگزاری این مراسم را با مشارکت استانداری اصفهان، شهرداری، دانشگاه اصفهان، صداوسیمای مرکزاصفهان، بنیادنخبگان و با همکاری هنرستان هنرهای زیبای پسران اصفهان بیان کرد و گفت: یکی از اهداف این هنرستان استفاده مناسب از زبان هنر برای بیان امیدها، آرمان‌ها و ارزش‌ها و دفاع از آرمان‌های دینی و دست آوردهای انقلاب اسلامی است از همین رو هنرستان هنرهای زیبا در برهه‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی نقش موثری داشته که برای نمونه می‌توان به نقش آن به عنوان  هنرستان در دوران دفاع مقدس و تولید آهنگ‌ها وسرودهای انقلابی اشاره کرد تاجایی که ۸ شهید تقدیم انقلاب و نظام اسلامی کرده است. 

روایت امام جمعه موقت گچساران از یک لیست/رشیدی‌کیا: برخی لیست‌ها فقط برای کوبیدن دیگران است
دنبال کنید

محمدی خاطرنشان کرد:  این برنامه  امشب ۹ مهرماه ساعت ۱۸:۳۰ در هنرستان هنرهای زیبای پسران واقع در میدان انقلاب، خیابان استاد مطهری بعد از خیابان شمس‌آبادی برگزار می‌شود.

در بیانی کوتاه پیرامون تاریخچه این هنرستان می‌توان گفت، در آغاز سال تحصیلی ۱۳۱۵ هنرستانی به نام «هنرستان دولتی» که تابع وزارت پیشه و هنر بود همزمان با تهران، شیراز و مشهد در رشته های فلزکاری و درودگری در اصفهان تأسیس شد .

سال ۱۳۱۶ اداره کل پیشه و هنر در استان اصفهان تشکیل و این هنرستان تابع آن شد. در همان سال رئیس این اداره جهت رونق بخشیدن به هنر دستور داد طرحی برای تأسیس هنرستان هنرهای زیبا تهیه شود و عیسی بهادری مسئولیت طرح و تصویب آن را پذیرفت.

 فرماندار وقت اصفهان ۲۴ هزار متر زمین در حاشیه شمال زاینده رود، واقع در شمال خیابان شهید مطهری کنونی خریداری کرد و به احداث هنرستان اختصاص داد که با نظارت مهندسان آلمانی ساخت این بنا انجام شد، اما چون در این طرح کارگاه به تعداد کافی پیش بینی نشده بود، در ضلع غربی هنرستان چند کارگاه هنری دیگر در مدت چهار ماه احداث شد.

بنای این هنرستان بر روی یک صفه سنگی به ارتفاع ۱۱۰ سانتی متر است که در فضای این هنرستان دو ساختمان به صورت جدا از هم و هر کدام در دو طبقه ساخته شده است. ایوان مرتفع با ۲۵ ستون باربر رو به جنوب، این دو ساختمان را با هم مرتبط کرده است.

 ساختمان اداری بوسیله کتیبه‌ای از کاشی معرق با زمینه لاجوردی و نقوش سنتی که توسط استاد عیسی بهادری طراحی شده و با خط زیبای نستعلیق استادحبیب اله فضایلی «نام هنرستان هنرهای زیبا و تاریخ تأسیس ۱۳۱۵» را در بر دارد، تزئین شده است.
پایان پیام/۶۳۱٠۶/س

صلواتی برای حضرت زهرا (س) که زندگی شما را زیر و رو می‌کند
دنبال کنید


منبع: فارس

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi