جمعه ۱ تیر ۱۴۰۳

ساکارز چیست و چه کاربردهایی دارد؟

ساکارز چیست و چه کاربردهایی دارد؟ از زبان پیشگامان شیمی ساکاروز به عنوان دی‌ساکارید شناخته می‌شود که ظاهر آن به شکل یک پودر سفیدرنگ است. این ماده که از ترکیب گلوکز و فروکتوز تولید می‌شود با فرمول C6H12O6 در علم شناخته می‌شود. استفاده از ساکارز نه تنها در محصولات خوراکی که این روزها در کاربردهای دیگری

اختصاصی کرونا

کد خبر : 75547
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۳

کرونا :

ساکارز چیست و چه کاربردهایی دارد؟

ساکارز چیست و چه کاربردهایی دارد؟ از زبان پیشگامان شیمی

ساکاروز به عنوان دی‌ساکارید شناخته می‌شود که ظاهر آن به شکل یک پودر سفیدرنگ است. این ماده که از ترکیب گلوکز و فروکتوز تولید می‌شود با فرمول C6H12O6 در علم شناخته می‌شود. استفاده از ساکارز نه تنها در محصولات خوراکی که این روزها در کاربردهای دیگری نیز رواج پیدا کرده است. با این حال، برخی از استفاده‌ها از این محصول در طی سال‌های اخیر با چالش روبه‌رو شده است. اگر به دنبال شناخت بیشتر این ماده هستید و می‌خواهید شناخت بیشتری را از آن به دست آورید، در این بخش ما را همراهی کنید.

برای استعلام قیمت و خرید ساکارز با همکاران ما در پیشگامان شیمی در ارتباط باشید

ساکارز و تفاوت آن با شکر سفید

بسیاری از افراد ساکارز را با شکر سفید یکی می‌دانند. ممکن است این شناخت و نام گذاری در مرحله اول درست باشد اما با کمی دقت متوجه خواهید شد که این دو ماده با یکدیگر تفاوت‌هایی را دارند. ساکارز به عنوان یک دی‌ساکارید، از دو مونوساکارید گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است. یک ترکیب آلی ۱۲ کربنه بدون بو که دارای مزه‌ای شیرین و خوش طعم است. از همین رو برای تولید شکر از این محصول استفاده می‌شود.در تولید شکر سفید، لازم است تا بر روی ساکارز تغییراتی صورت گیرد. تغییراتی که سبب شده است تا ساکارز ویتامین و پروتئین موجود در خود را از دست داده و به رنگ سفید و شکل شکر مورد استفاده درآید.

خرید و فروش ساکارز خوراکی

ضررهای استفاده بیش از حد برای ساکارز خوراکی

موضوعی که حتما تا به حال بارها به گوشتان خورده است، ضررهای استفاده از شکر سفید به صورت افراطی و بیش از حد است. از آنجایی که شکر سفید از ساکارز تولید می‌شود، گاهی ممکن است این ضررها به عنوان ضررهای ساکارز شناخته شوند. با این حال باید توجه داشته باشید که ساکارز در جایگاه‌های دیگر نیز مورد استفاده و بهره‌برداری قرار می‌گیرد و تنها به صورت شکر سفید در بازار وجود ندارد.

وعده‌های نشدنی نامزدها، مردم را به کل نظام بدبین می‌کند
دنبال کنید

ساکارز و تفاوت آن با شکر سفید

از همین رو ضررهای وارد شده برای استفاده بیش از حد برای شکر خوراکی را نمی‌توان به ساکارز نسبت داد. هرچند این ضررها می‌تواند سلامت جسم افراد را به خطر انداخته و مشکلاتی را در این شرایط به وجود آورد. برخی از اصلی‌ترین ضررهای استفاده بیش از اندازه از شکر سفید برای سلامتی انسان عبارت است از:

  1. افزایش وزن بیش از اندازه و درگیری با چاقی مفرط
  2. بالا رفتن قند خون و افزایش احتمال درگیری با دیابت
  3. اعتیاد پیدا کردن به استفاده دائمی از شکر
  4. بروز بیماری‌های دیگری چون سندروم متابولیک
  5. افزایش احتمال درگیری با انواع مختلف سرطان
  6. تخریب و از بین رفتن دندان‌ها به وسیله استفاده بیش از اندازه شکر
  7. ایجاد کبد چرب و افزایش درگیری با بیماری‌های کبدی
  8. افزایش احتمال درگیری با بیماری‌های قبلی و انسداد رگ‌های خونی

استفاده از ساکارز در صنایع مختلف

ساکارز در صنعت به عنوان یکی از پایه‌های صنایع غذایی شناخته می‌شود. استفاده از این محصول در صنایع غذایی به عنوان طعم دهنده و شیرین کننده کاربرد بسیاری دارد. کاربردی که مواد جایگزین برای آن بسیار محدود بوده و ساکارز را تبدیل به یک عامل مهم در صنعت شیرینی‌پزی و آشپزی کرده است. البته باید به یاد داشته باشید که استفاده بیش از اندازه از محصولات دارای ساکارز می‌تواند برای شما مشکلاتی را ایجاد کند. انواع کمپوت و آبمیوه، نوشابه و دلستر، کیک و شیرینی صنعتی، دسر و بستنی، مربا و ژله، شکلات و قهوه‌های فوری و حتی سس نیز از این ماده برای طعم دهی در ترکیبات خود استفاده می‌کنند.

طرح ایران برای احیای برجام هنوز نهایی نشده/ امیدواریم تصویب نکردن FATF برای این نباشد که دولت فعلی نتواند کار کند
دنبال کنید

علاوه بر استفاده در صنعت غذاسازی، ساکارز کاربردهای دیگری نیز دارد. استفاده از ساکارز در صنعتی مانند داروسازی نیز مشاهده می‌شود. در این صنعت، و خصوصا در بخش تولید دارو برای کودکان، استفاده از ساکارز سبب می‌شود تا این داروها با طعمی بهتر راهی بازار شوند. به این ترتیب کودکان نیز در برابر استفاده از دارو مقاومت نخواهند کرد و طعم شیرین انواع داروهای مختلف را قبول می‌کنند.

سخن آخر درباره استفاده از ساکارز

اگر با شنیدن نام ساکارز تنها شکر خوراکی به یاد شما می‌‌آید، باید بدانید که بسیاری از موارد را فراموش کرده‌اید. ساکارز ماده‌ای است که به عنوان پایه اصلی تولید شکر شناخته می‌شود. با این حال استفاده از ساکارز در موارد دیگری نیز مشاهده می‌شود. موضوعی که در این مقاله به صورت کامل و جامع مورد بررسی قرار گرفت و اطلاعات بسیاری درباره آن به صورت دقیق و کامل بیان شدند. اطلاعاتی که امید است برای شما کاربردی بوده و بتواند نیاز شما به آگاهی درباره ساکارز را برطرف کند.

منبع محتوا : مرکز خرید مواد شیمیایی ، پیشگامان شیمی

نویسنده:

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 18 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱۸
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Kirk جمعه , 25 فروردین 1402 - 10:15

When you click on Editing or Proofreading,
yyou will be able to preview the job description, the average bid, and the quantity
of bids.

وقتی روی ویرایش یا تصحیح کلیک می کنید،
شما می توانید پیش نمایش شرح شغل، میانگین پیشنهاد و مقدار را مشاهده کنید
از پیشنهادات

Uwe یکشنبه , 27 فروردین 1402 - 2:41

Be wary of postings for higher-paying and totaoly remote jobs that need no resume or
nno experience.

مراقب پست های مربوط به مشاغل پردرآمد و کاملاً از راه دور باشید که نیازی به رزومه یا رزومه ندارند.
بدون تجربه

Miranda جمعه , 26 خرداد 1402 - 18:03

“When you’re within the automobile driving, it may also help to maintain the home windows shut, have the air conditioner on and recirculating,” Kernerman said.

کرنرمن می‌گوید: «زمانی که در حال رانندگی با خودرو هستید، ممکن است به بسته نگه داشتن شیشه‌های خانه، روشن کردن کولر و چرخش مجدد کمک کند.

Lester شنبه , 21 مرداد 1402 - 23:32

Nice blog here! Also your site loads up very fast!
What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?

I wish my web site loaded up as fast as yours lol

وبلاگ خوبی اینجاست! همچنین سایت شما بسیار سریع بارگذاری می شود!
از چه میزبانی وب استفاده می کنید؟ آیا می توانم پیوند وابسته شما را به هاست شما دریافت کنم؟

ای کاش وب سایت من به همان سرعتی که شما لود می شد لود می شد

Celesta شنبه , 28 مرداد 1402 - 12:20

In accordance with these values, the IRC operates and enforces
policies on Benefiuciary Protection from Explloitation and Abuse, Youngstr Safeguarding, Anti
Workplace Harassment, Fiscal Integrity, and Anti-Retaliation.

مطابق با این ارزش ها، IRC عمل می کند و اعمال می کند
سیاست های حفاظت از ذینفع در برابر استثمار و سوء استفاده، حفاظت یانگ ستر، ضد
آزار و اذیت محل کار، یکپارچگی مالی، و ضد انتقام جویی.

Bell یکشنبه , 19 شهریور 1402 - 11:09

Talking of speed, e-wallets like PayPal, Skrill and Neteller are also exceptionally frequent for sports betting.

صحبت از سرعت، کیف پول های الکترونیکی مانند PayPal، Skrill و Neteller نیز برای شرط بندی ورزشی بسیار رایج هستند.

Nigel یکشنبه , 5 آذر 1402 - 12:12

Thank you for any other informative blog. Where else may I am getting that kind of info written in such an ideal
way? I’ve a undertaking that I am simply now running on, and I have been on the look out for such info.

برای هر وبلاگ آموزنده دیگری از شما متشکرم. از کجا می توانم چنین اطلاعاتی را در چنین ایده آلی دریافت کنم
مسیر؟ من تعهدی دارم که اکنون به سادگی انجام می دهم، و به دنبال چنین اطلاعاتی بوده ام.

Jerome چهارشنبه , 8 آذر 1402 - 18:46

My partner and I stumbled over here different page and thought I might check things out.
I like what I see so now i’m following you. Look forward
to looking over your web page again.

من و شریکم به طور تصادفی به صفحه مختلف اینجا سر زدیم و فکر کردیم که ممکن است چیزهایی را بررسی کنم.
من چیزی را که می بینم دوست دارم، بنابراین اکنون شما را دنبال می کنم. منتظر بودن
دوباره به صفحه وب خود نگاه کنید.

Tressa پنجشنبه , 9 آذر 1402 - 17:34

Hello would you mind stating which blog platform you’re using?
I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something unique.
P.S Apologies for getting off-topic but I
had to ask!

سلام دوست دارید بفرمایید از کدام پلتفرم وبلاگ استفاده می کنید؟
من قصد دارم در آینده نزدیک وبلاگ خود را راه اندازی کنم، اما برای تصمیم گیری بین BlogEngine/Wordpress/B2evolution و Drupal مشکل دارم.
دلیلی که می پرسم این است که طراحی شما با اکثر وبلاگ ها متفاوت به نظر می رسد و من به دنبال چیزی منحصر به فرد هستم.
P.S بابت خارج شدن از موضوع عذرخواهی می کنم اما من
مجبور شد بپرسد!

Kourtney یکشنبه , 12 آذر 1402 - 19:38

This design is steller! You definitely know how to keep a reader entertained.
Between your wit and your videos, I was almost moved
to start my own blog (well, almost…HaHa!)
Great job. I really loved what you had to say, and more than that, how
you presented it. Too cool!

این طرح استلر است! مطمئناً می دانید که چگونه یک خواننده را سرگرم کنید.
بین شوخ طبعی و ویدیوهای شما، تقریباً متاثر شدم
برای راه اندازی وبلاگ خودم (خب، تقریباً … هاها!)
کارت عالی بود. من واقعاً آنچه را که برای گفتن داشتید دوست داشتم، و بیشتر از آن، چگونه
شما آن را ارائه کردید بیش از حد سرد!

Bart دوشنبه , 13 آذر 1402 - 18:10

Terrific work! That is the type of info that are supposed to be shared around
the web. Disgrace on the search engines for not positioning this submit upper!
Come on over and consult with my website . Thanks =)

کار فوق العاده! این نوع اطلاعاتی است که قرار است در اطراف به اشتراک گذاشته شود
وب. ننگ بر موتورهای جستجو برای قرار ندادن این ارسال بالا!
بیا و با وب سایت من مشورت کن. ممنون =)

Isidra شنبه , 18 آذر 1402 - 20:43

An interesting discussion is worth comment.
I do think that you should write more about this topic, it might not be a taboo
subject but generally folks don’t talk about these issues.

To the next! Kind regards!!

یک بحث جالب ارزش نظر است.
من فکر می کنم که شما باید بیشتر در مورد این موضوع بنویسید، ممکن است یک تابو نباشد
موضوع، اما عموما مردم در مورد این مسائل صحبت نمی کنند.

بعدی! با احترام!!

Kimberley یکشنبه , 3 دی 1402 - 3:55

Wonderful items from you, man. I’ve bear in mind your stuff prior to
and you’re just extremely fantastic. I actually like what you’ve
received right here, certainly like what you’re stating and the way in which through which you are saying it.
You make it entertaining and you continue to care for to stay it
sensible. I cant wait to read far more from you. That is really a terrific website.

آیتم های شگفت انگیز از شما، مرد. من قبلاً چیزهای شما را در نظر داشتم
و شما فقط فوق العاده هستید من واقعاً چیزی که شما دارید را دوست دارم
در اینجا دریافت شده است، مطمئناً مانند آنچه شما بیان می کنید و روشی که از طریق آن آن را بیان می کنید.
شما آن را سرگرم کننده می کنید و به ماندن در آن ادامه می دهید
معقول. من بی صبرانه منتظر خواندن بیشتر از شما هستم. این واقعا یک وب سایت فوق العاده است.

Domenic شنبه , 16 دی 1402 - 3:32

An outstanding share! I have just forwarded this onto a coworker who had been conducting
a little research on this. And he in fact ordered me lunch due to the fact that I stumbled upon it
for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!!
But yeah, thanks for spending the time to talk about
this issue here on your blog.

یک سهم برجسته! من همین الان این را برای یکی از همکارانی که هدایت می کرد فرستادم
کمی تحقیق در این مورد و او در واقع ناهار را به دلیل اینکه تصادفاً به آن برخورد کردم، به من سفارش داد
برای او… lol. پس اجازه دهید این را بازگو کنم…. ممنون بابت غذا!!
اما بله، ممنون که وقت گذاشتید و در موردش صحبت کردید
این موضوع اینجا در وبلاگ شماست.

Felicia پنجشنبه , 21 دی 1402 - 2:10

Hi there! This post couldn’t be written any better!
Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting
about this. I will forward this write-up to him.

Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

سلام! این پست بهتر از این نمی شد نوشت!
خواندن این پست مرا به یاد هم اتاقی خوب قدیمی ام می اندازد! او همیشه به چت کردن ادامه می داد
در مورد این. من این نوشته را برای او ارسال می کنم.

مطمئناً او خواندن خوبی خواهد داشت. با تشکر فراوان برای به اشتراک گذاری!

Maryellen پنجشنبه , 21 دی 1402 - 6:38

Hello there! Would you mind if I share your blog with my facebook
group? There’s a lot of people that I think would really enjoy your content.

Please let me know. Cheers

سلام! اگر من وبلاگ شما را با فیس بوک خود به اشتراک بگذارم، دوست دارید
گروه؟ افراد زیادی هستند که فکر می کنم از محتوای شما واقعاً لذت می برند.

لطفا مرا در جریان قرار بدهید. به سلامتی

Lavonda دوشنبه , 31 اردیبهشت 1403 - 9:29

Hello everyone, it’s my first visit at this site, and paragraph is genuinely fruitful in support of me, keep up
posting these types of articles.

سلام به همه، این اولین بازدید من از این سایت است، و پاراگراف واقعاً در حمایت از من مثمر ثمر است، ادامه دهید
ارسال این نوع مقالات

Lashonda پنجشنبه , 24 خرداد 1403 - 13:54

I’ve been surfing online more than three hours today, yet I never found any
interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.

In my view, if all webmasters and bloggers made good content as
you did, the internet will be much more useful than ever
before.

من امروز بیش از سه ساعت در حال گشت و گذار در اینترنت هستم، اما هیچ وقت چیزی پیدا نکردم
مقاله جالبی مثل شما برای من به اندازه کافی ارزش دارد.

به نظر من، اگر همه وب مسترها و وبلاگ نویسان محتوای خوبی تولید کنند
شما انجام دادید، اینترنت بسیار مفیدتر از همیشه خواهد بود
قبل از.

logo-samandehi