شنبه ۲ تیر ۱۴۰۳

اولین جشنواره نوآوری در گردشگری کرمانشاه برگزار شد

به گزارش کرونا از کرمانشاه، سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه امروز در اولین جشنواره نوآوری در گردشگری استان کرمانشاه، اظهار کرد: پارک‌های علم و فناوری نهادهای اجتماعی هستند و یک حلقه شبکه و یا زنجیره توسعه اقتصادی مبتنی بر فناوری را تشکیل می‌دهد. وی ادامه داد: پارک‌های علم و فناوری متولیان

اختصاصی کرونا

کد خبر : 97633
تاریخ انتشار : جمعه ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۹

کرونا :

اولین جشنواره نوآوری در گردشگری کرمانشاه برگزار شد

به گزارش کرونا از کرمانشاه، سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه امروز در اولین جشنواره نوآوری در گردشگری استان کرمانشاه، اظهار کرد: پارک‌های علم و فناوری نهادهای اجتماعی هستند و یک حلقه شبکه و یا زنجیره توسعه اقتصادی مبتنی بر فناوری را تشکیل می‌دهد.

وی ادامه داد: پارک‌های علم و فناوری متولیان زیست بوم فناوری و نوآوری استان‌ها، فعالیت‌هایی را که در راستای توسعه فناوری و نوآوری باشد در قالب نطام نوآوری سازماندهی می‌کند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: این فعالیت‌ها باید حتما مبتنی بر اولویت‌ها و مزیت‌های منطقه‌ای شکل گیرد. 

وی یکی از این اولویت‌ها را در حوزه گردشگری توصیف کرد و افزود: آنچه که در نظام‌های نوآوری به عنوان وظایف پارک علم و فناوری آمده، بخش کارکردی است که در نظام نوآوری تحت عنوان قابلیت‌های پویا بر ایجاد وضعیت‌های رقابتی مبتنی بر فناوری است.

آزادی با اشاره به اهمیت رویداد نوآوری در گردشگری، اضافه کرد: گردشگری برای نوآوری‌های جدید که منتج به بازارها و محصولات می‌‌شود می‌تواند به عنوان یک سکوی پرتاب عمل کند و علاوه بر آن صنعت گردشگری متشکل کسب و کار کوچک و متوسط است که برای پایداری در فضای رقابتی نیازمند نوآوری است.

وی خاطرنشان کرد: نوآوری همان راهبرد اساسی و اولویت‌داری برای بالفعل کردن پتانسیل‌های گردشگری و توسعه آن باشد. 

آزادی تصریح کرد: رویداد نوآوری در گردشگری یک گام هدفمند برای پرداختن به چالش‌ها از دریچه نوآوری برای بالفعل کردن پتانسیل ویژه و منحصر به فرد است، قطعا این رویداد نیازمند این است که به صورت دوره‌ای ادامه پیدا کند تا در راستای ایجاد کسب و کارهای فناورانه در حوزه گردشگری بتوانیم نقش خود را ایفا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اتفاق خوب در مسیر این رویداد آشنایی با ذی‌نفعانی بوده که با حوزه فناوری و نوآوری ارتباط گرفتند.

*میراث ناملموس کرمانشاه، ظرفیتی برای توسعه گردشگری

داریوش فرمانی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه نیز یکی از موضوعات مهم حال حاضر دنیا را گردشگری دانست و اظهار کرد: صنعت گردشگری در دنیا  جزء صنعت‌های برتر است.

میانگین سرانه فضای آموزشی استان بالاتر از میانگین کشوری است
دنبال کنید

وی به اهمیت صنعت گردشگری به لحاظ سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی اشاره و بیان کرد: امیدواریم این جشنواره با نگاهی نوآورانه و خلاقانه، تحولی نو در صنعت گردشگری کرمانشاه ایجاد کند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری کرمانشاه، افزود: از ورودی استان کرمانشاه با کنگاور معبد آناهیتا(بزرگ‌ترین بنای سنگی ایران) تا بیستون، طاق‌بستان، سنگ‌نگاره آنوبانی‌نی در سرپل‌ذهاب تا طبیعت اورامانات و بافت تاریخی و معماری کرمانشاه همه همه از جمله ظرفیت‌های گردشگری استان به شمار می‌روند.

وی اولین کار نوآورانه در این راستا را با معرفی استان در سامانه «کرمانشاه گشت» عنوان کرد و گفت: هر مسافر با ورود به استان کرمانشاه با نصب این سامانه می‌تواند به راحتی مسیرها، اماکن تفریحی و هر جای دیدنی و گردشگری که در این استان وجود دارد را پیدا کند.

فرمانی از ظرفیت میراث ناملموس برای توسعه آبادانی استان سخن گفت و افزود: میراث ناملموس ظرفیتی برای توسعه گردشگری است که در این راستا برنامه‌هایی داریم.

*جهاد دانشگاهی در حل مشکلات حوزه‌های مختلف کشور پای کار است

مسلم حدیدی، رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در ادامه، خاطرنشان کرد: اساس کار در جهاد دانشگاهی با بیان مسئله مطرح می‌شود. یعنی هر حرکتی، هر ساختار و زیرساختی ایجاد می‌شود سعی می‌کنیم براساس مشکل و موضوع مورد بحث استان مورد نظر باشد.

وی مسؤولیت جهاد دانشگاهی را در ورود به مسایل و مشکلات استان برای حل آن، توصیف کرد و افزود: با توجه به ایجاد مرکز هم‌اندیشی توسعه‌ای در استان کرمانشاه با کمک نخبگان و صاحب‌نظران به این نتیجه رسیدیم که گردشگری به‌عنوان یکی از ساختارهای است که می‌تواند ساختار اقتصاد استان را دگرگون کند.

 رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه ادامه داد: در این راستا گروه پژوهشی را فعال کردیم تا بحث‌های تحقیقاتی و مطالعاتی را در این زمینه انجام دهد. 

انتقاد از وضعیت حجاب در ادارات کهگیلویه و بویراحمد/ اعتبارات حوزه حجاب و عفاف کجا هزینه می‌شود؟
دنبال کنید

*«اسب کُرد» ظرفیت اشتغالزایی خوبی برای کرمانشاه دارد

جهانبخش شکری، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با تأکید بر مبحث گردشگری با توجه به مسائل فرهنگی و دینی، اظهار کرد: گردشگری صنعتی پراهمیت است.

وی اشاره‌ای به تاریخچه ۳ هزار و ۴۰۰ ساله اسب کُرد در استان داشت و گفت: اسب کُرد در کنار کالاهای جنگی و دیگر کالاها به تمام دنیا صادر شده، پایه خونی تمام اسب‌های دنیا از اسب کُرد است.

 رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: بیش از ۱۲ هزار اسب در استان وجود دارد که توسط  قشرهای مختلف مردمی از عشایر، روستایی گرفته تا غیره، نگهداری می‌شود. 

وی ادامه داد: سال گذشته اسب کُرد کرمانشاه به همکاری میراث فرهنگی و اداره گردشگری شهرداری ثبت ملی شده و در تلاش ثبت جهانی آن هستیم. 

شکری با بیان اینکه صنعت اسب برای بیش از ۳۹ شغل تعریف شده است، گفت: مسؤولان استانی برای راه‌‌اندازی خانه سوارکاری و پیست سوارکاری همتی کنند.

مصطفی فاطمی، مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در این همایش به فراوانی تعداد جاذبه‌های گردشگری استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: نقش آدم‌ها در توسعه گردشگری بسیار مهم است.

وی ادامه داد: داشته‌های فرهنگی و تاریخی استان کرمانشاه پر از داستان‌های است که ریشه در واقعیت دارند.

گفتنی است، ۲۳ ایده به دبیرخانه جشنواره نوآوری و گردشگری در کرمانشاه معرفی شده که ۳ ایده «ایجاد اقامتگاه‌های رصدخانه‌ای آسمان» از رامین خدادادی، «گردشگری کشاورزی و محیط زیست همراه با زنجیره ارزش تولیدات خرد روستایی» از کوروش مهرابی و «اولین مجله تخصصی ویدیویی ایران در حوزه گردشگری» از محسن جوهری به عنوان ایده‌های برتر این جشنواره معرفی شدند.

پایان پیام/پ


منبع: فارس

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi