ضرورت استفاده از نظرات نخبگان در بررسی طرحها و لوایح
ماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس با اشاره به ضرورت استفاده از نظر نخبگان در بررسی طرحها و لوایح، گفت: در صورت تصویب کلیات لایحه در مجلس ، جزییات آن مورد بررسی قرار میگیرد که پیشنهادات و اصلاحیه نخبگان و کارشناسان می تواند در فرآیند بررسی موثر باشد.
کرونا :

عبدالکریم جمیری نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت با اشاره به نشست لایحه عفاف و حجاب در بوشهر گفت: بعد از اینکه ناهجاری های اجتماعی در جامعه بوجود آمد تقاضای جدی بود تا یکسری قوانین بازدارنده برای اصلاح و کنترل امور مصوب شود.
وی افزود: بعد از مدتی یک لایحه توسط دولت به مجلس آمد که با یک فوریت آن موافقت شد و بعد از ارجاع به کمیسیون فرهنگی، لایحه با تغییراتی در دستور کار مجلس قرار گرفته است.
جمیری با اشاره با ضرورت استفاده از نظر نخبگان در بررسی طرحها و لوایح، گفت: در صورت تصویب کلیات لایحه در مجلس ، جزییات آن مورد بررسی قرار میگیرد که پیشنهادات و اصلاحیه نخبگان و کارشناسان می تواند در فرآیند بررسی موثر باشد.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس بیان کرد: با این رویکرد از فرصت پیش آمده استفاده شد و با جمعبندی نظرات کارشناسان و صاحبنظران در این نشست، موارد اصلاحی در جلسات مجلس به فراخور شرایط ارائه خواهد شد./
پایان پیام
منبع: خانه ملت

نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰