به گزارش کرونا امنیت مواد غذایی و تأمین غذای سالم برای مردم بسیار حائز اهمیت بوده و در این راستا دامپزشکی نقش بسزایی دارد.
امید افشار نژاد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: دامپزشکی در راستای حفظ بهداشت عمومی و تأمین غذای سالم برای شهروندان اقدامات لازم را انجام می دهد.
وی بیان کرد: از ابتدای سالجاری تا پایان خرداد ماه افزون بر ۵۵۲ هزار و ۲۸۶ راس دام سبک و سنگین بر علیه بیماریهای واگیردار و غیر واگیر در گچساران واکسینه شدند.
رئیس دامپزشکی با اشاره به اینکه با توجه به فصل گرما و وجود بیماری تب کریمه کنگو سمپاشی های لازم در جایگاه های دام این شهرستان انجام شده، تصریح کرد:از ابتدای سالجاری تا پایان خرداد ماه ۶۵ هزار و ۵۵۰ مترمربع از جایگاه های دام علیه بیماری های خارجی اعم از تب کریمه کنگو در گچساران سم پاشی شده است.
افشاری نژاد عنوان کرد:در همین مدت زمان عنوان شده ۹۷۸ هزار و ۱۷ قطعه طیور بومی و صنعتی در گچساران واکسینه شدند.
وی گفت: در سه ماهه نخست سالجاری ۵ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه، نگهداری و عرضه فرآورده های دامی در گچساران صورت گرفته است.
رئیس دامپزشکی گچساران با اشاره به اینکه در مدت زمان عنوان شده ۳ هزار و ۶۵۰ کیلوگرم فرآورده های خامی دامداری در این شهرستان جمع آوری شد، خاطرنشان کرد: از ابتدای سالجاری تا پایان خرداد ۶۰ مورد آزمایش بر روی انواع فرآورده های خام دامی در این شهرستان انجام شد.
افشاری نژاد بیان کرد: در گچساران تمام دام های کشتار شده مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری و سپس به مراکز عرضه تحویل داده می شود.
وی افزود: شهروندان در صورت ذبح دان بصورت شخصی دام کشتاری را به مدت ۲۴ ساعت در دمای عنوان شده نگهداری و سپس به صورت پخته مصرف کنند.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰