شنبه 11 بهمن 1404

۲۶۰۰ میلیارد ریال برای اشتغال مددجویان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت

یاسوج- کرونا نیوز- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سال جاری برای ایجاد فرصت‌ شغلی  ویژه مددجویان زیر پوشش کمیته امداد و افراد نیازمند این استان اختصاص‌ یافته است. 

اختصاصی کرونا

کد خبر : 61937
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳ تیر ۱۴۰۰ - ۷:۵۵

کرونا :

۲۶۰۰ میلیارد ریال برای اشتغال مددجویان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت

قباد مبشری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار کرونا نیوز اظهار داشت: قرار است از محل این میزان اعتبار که در قالب تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و افراد نیازمند کهگیلویه و بویراحمد پرداخت می شود، پنج هزار و ۴۳۹ طرح اشتغالزایی تا پایان امسال در استان اجرا شود. 

وی افزود: ۳۸۸ فرصت شغلی از ابتدای امسال تاکنون و با اعتباری افزون بر ۱۱۰ میلیارد ریال برای مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام  خمینی (ره) و افراد نیازمند کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شده است. 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ایجاد ۶۶ مورد از این تعداد فرصت شغلی برای مددجویان زیر پوشش  کمیته امداد و افراد نیازمند استان از طریق مراکز کاریابی بوده است. 

مبشری عنوان کرد: پیش‌ بینی می شود که ‌تا پایان امسال ۸۶۰ فرصت شغلی از طریق مراکز کاریابی برای مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و افراد نیازمند کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شود.   

وی ابراز داشت: یکی از اساسی‌ ترین برنامه ‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد کمک به خودکفایی و توانمندسازی اقتصادی مددجویان زیر پوشش و افراد نیازمند این استان از طریق ایجاد فرصت شغلی و اجرای طرح ‌های اشتغالزایی برای آنان است. 

مبشری گفت: تحقق این امر مهم رویکرد اساسی کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد برای رفع هر چه بیشتر فقر و محرومیت در استان است. 

افزون بر ۴۵ هزار خانوار با جمعیتی بیش از ۱۱۴ هزار نفر زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد هستند. 

منبع

نویسنده:

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi