قباد مبشری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار کرونا نیوز اظهار داشت: این طرحها شامل ساخت مسکن و اشتغالزایی در حوزه دامداری ودامپروری، راه اندازی سوپرمارکت، لوازم ساختمانی وخودرویی و زنبورداری است.
وی افزود: برای ساخت مسکن مددجویی بیش از ۱۹ میلیارد ریال و برای اجرای طرحهای اشتغالزایی بیش از ۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمدبیان کرد: با اجرای این طرحها برای بیش از ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم وغیرمستقیم شغل ایجاده شده است.
مبشری عنوان کرد:دهه فجر امسال ۵۰۰ طرح اشتغال مددجویی در زمینه های مختلف در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری رسید.
وی ابراز داشت: یکی از رسالت های اصلی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و کهگیلویه و بویراحمد توانمندسازی و خودکفایی مددجویان زیر پوشش با اجرای طرح های اشتغال است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی برای مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اجرا شده و امید است که این تعداد تا پایان سال به چهار هزار مورد برسد.
افزون بر ۴۵ هزار خانوار با جمعیتی بیش از ۱۱۴ هزار نفر زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد هستند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰