شنبه 14 شهریور 1405

عاطفه و محبت،می‌تواند اراده متزلزل و روح آشفته فرزندان را درمان کند

در گفتمان دینی با موضوع نقش والدین در خوشبختی مطرح شد: به همت اداره تبلیغات اسلامی وهمکاری اداره آموزش وپرورش گفتمان دینی با موضوع نقش والدین در خوشبختی و در مدرسه مرحوم اندرزی برگزارشد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  باشت نیوز؛  به همت اداره تبلیغات اسلامی وهمکاری اداره آموزش وپرورش گفتمان دینی با موضوع نقش والدین در خوشبختی و

اختصاصی کرونا

کد خبر : 38965
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 30 آبان 1396 - 15:28

کرونا :

عاطفه و محبت،می‌تواند اراده متزلزل و روح آشفته فرزندان را درمان کند
در گفتمان دینی با موضوع نقش والدین در خوشبختی مطرح شد:
به همت اداره تبلیغات اسلامی وهمکاری اداره آموزش وپرورش گفتمان دینی با موضوع نقش والدین در خوشبختی و در مدرسه مرحوم اندرزی برگزارشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  باشت نیوز؛  به همت اداره تبلیغات اسلامی وهمکاری اداره آموزش وپرورش گفتمان دینی با موضوع نقش والدین در خوشبختی و در مدرسه مرحوم اندرزی برگزارشد.

حجت‌الاسلام صالح زاده دراین گفتمان دینی گفت:خانواده، نخستین نهاد اجتماعی است که فرد در آن پا به عرصه زندگی می‌گذارد و اولین پایه‌های تربیت و تعلیم در آن گذارده می‌شود. وجود محبت و عاطفه در خانواده رمز سعادت و خوشبختی انسان است و کلید بسیاری از مشکلات و راه جلب احترام و رعایت حقوق دیگران است.

 

وی درادامه افزود:عاطفه، عشق و محبت به فرزندان، می‌تواند اراده متزلزل و روح آشفته آنان را درمان کند و آنان را به زندگی سعادتمند و موفق امیدوار سازد.

 

صالح زاده تصریح کرد:محبت و صداقت، ایمان و عشق به خوبی‌ها، صمیمیت، وحدت و اتحاد می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات باشد.
وی درپایان با تأکید بر اینکه دعا کردن نیز یکی دیگر از روش های تربیت فرزند صالح و شجاع است، گفت: دعای پدر و مادر در عاقبت به خیری فرزند نقش بسیار زیادی دارد.

 

تصاویر:

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.