کسی در رابطه با اشتغال نمی تواند کاری انجام دهد مردم را معطل نکند و کنار بکشد
غلام رضا تاجگردون نماینده گچساران و باشت گفت: شهرستان گچساران و باشت و استان از منظر شاخص های اقتصادی وضع مطلوبی ندارد. بدان معنی که، با آنکه فعالیت های عمرانی و سرمایه گزاری هم خوب انجام می شود ولی نتیجه آن به دلیل آنکه وضعیت اقتصادی مردم ضعیف است و به مراتب هر چه قدر
کرونا :

غلام رضا تاجگردون نماینده گچساران و باشت گفت: شهرستان گچساران و باشت و استان از منظر شاخص های اقتصادی وضع مطلوبی ندارد. بدان معنی که، با آنکه فعالیت های عمرانی و سرمایه گزاری هم خوب انجام می شود ولی نتیجه آن به دلیل آنکه وضعیت اقتصادی مردم ضعیف است و به مراتب هر چه قدر که کار می کنیم احساس شادمانی در مردم را در جهت وضعیت بهتر اقتصادی نمی بینیم.
وی افزود : ما روستای بدون گاز و یا روستایی که بهسازی در آن تا ۸۰ درصد انجام نشده باشد نداریم.
تاجگردون بیان داشت: یکی از اتفاقات بدی که در کل استان رخ داده است وضعیت بد اقتصادی مردم است که درآمد سرانه مردم میانگین ۶۰ درصد درآمد سرانه کشور است.
نماینده گچساران و باشت گفت: آمار را در کنار هم که می گذاریم می بینیم آن چیزی که در این استان باید به آن پرداخت از منظر کار و اشتغال و تولید باید باشد وگر نه سرمایه گزاری دولت در زیرساختار به مراتب خوب بوده است.
تاجگردون افزود: برای ایجاد نشاط در وضعیت مردم باید کار خاصی انجام داد که قبلا در شورای اداری به فرماندار گچساران عرض کردم و هر آن چیزی که باید کار شود باید در جهت اشتغال باشد.
به نظر بنده اگر کسی در این رابطه نمی تواند کاری انجام دهد مردم را معطل نکند و کنار بکشد.
وی بیان کرد: دستگاههای اجرایی هر کدام اگر از خودشان بگذرند می توانند بالای ۵۰ نفر اشتغال زایی ایجاد کنند.
نویسنده:
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0