شنبه 11 بهمن 1404

راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال تأیید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توسط مردم بود

حجت‌الاسلام سید امین‌الله حجازی ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این شهرستان ضمن دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوا و پرهیزکاری و دوری از نافرمانی‌های خداوند اظهار کرد: تقوا و پرهیزکاری دو خصیصه اصلی انسان‌های متقی و مومن است که انسان را به اوج عزت و سربلندی در پیشگاه خداوند می‌رساند. وی

اختصاصی کرونا

کد خبر : 22099
تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷

کرونا :

راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال تأیید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توسط مردم بود

حجت‌الاسلام سید امین‌الله حجازی ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این شهرستان ضمن دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوا و پرهیزکاری و دوری از نافرمانی‌های خداوند اظهار کرد: تقوا و پرهیزکاری دو خصیصه اصلی انسان‌های متقی و مومن است که انسان را به اوج عزت و سربلندی در پیشگاه خداوند می‌رساند.

وی افزود: انسان‌های متقی و پرهیزکار همواره مورد لطف و عنایت خداوند بوده و در دنیا و آخرت سبب خیر و برکت برای خود و دیگران هستند.

امام جمعه گچساران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی رفتارهای خصمانه برخی کشورها علیه ایران اسلامی در موضوع راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات گفت: برخی از کشورها که از دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند مردم کشور را به عدم شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کردند.

حجازی بیان کرد: مردم ایران اسلامی در تمامی شهرهای کشور به ویژه گچساران نشان دادند هیچ‌گاه تحت تأثیر تبلیغات و سخنان غیر اصولی و خصمانه دشمنان قرار نمی‌گیرند.

وی ادامه داد: در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال جمعیتی بسیار بیشتر از سال‌های گذشته حضور داشتند و این امر نشان از علاقه و تأیید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توسط مردم بود.

حجازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نزدیک شدن به روزهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری با بیان برخی خصوصیات یک نماینده اصلح گفت: مردم باید نمایندگانی را انتخاب کنند که منتظر شرایط پساتحریم ور دست در دست دشمن گذاشتن نباشند.

امام جمعه گچساران افزود: مردم باید کاندیدایی را انتخاب کنند که معتقد به اقتصاد مقاومتی و رشد تقوا و پرهیزکاری در جامعه باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از فروش برخی اجناس در بازار گچساران تصریح کرد: در برخی موارد دیده شده که اجناسی که از نظر شرعی دچار مشکل است در برخی نقاط معدود به فروش می‌رسد.

حجازی عنوان کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت باید در این خصوص نظارت و برخورد بیشتری داشته باشد و از این مسائل جلوگیری کند.

وی در ادامه با اشاره به شرایط خاص انتخاباتی در آستانه برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری و شورای اسلامی یادآور شد: کاندیداهای انتخاباتی در خصوص تبلیغات خود نباید از ظرفیت‌های حوزه علمیه استفاده کرده و حوزه‌ها را در انتخابات دخیل کنند.

نویسنده:

برچسب ها : ،

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi