یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

آخرین خبر از استیضاح زنگنه

رئیس کمیته نفت، گاز و پتروشیمی مجلس با تاکید براینکه ماندن زنگنه در وزارت نفت فایده‌ای ندارد، گفت: طرح استیضاح وزیر نفت پس از تعطیلات سه هفته‌ای مجلس تقدیم هیئت رئیسه خواهد شد. به گزارش تسنیم، چند ماهی است که طرح استیضاح بیژن زنگنه در مجلس شورای اسلامی کلید خورده و جمعی از وکلای ملت

اختصاصی کرونا

کد خبر : 17453
تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۷:۲۱
رئیس کمیته نفت، گاز و پتروشیمی مجلس با تاکید براینکه ماندن زنگنه در وزارت نفت فایده‌ای ندارد، گفت: طرح استیضاح وزیر نفت پس از تعطیلات سه هفته‌ای مجلس تقدیم هیئت رئیسه خواهد شد.

به گزارش تسنیم، چند ماهی است که طرح استیضاح بیژن زنگنه در مجلس شورای اسلامی کلید خورده و جمعی از وکلای ملت در پی استیضاح وزیر نفت هستند.

آنها عدم انجام اقدامات لازم در زمینه میزان فروش نفت، انتصاب‌های نامناسب، ضعف در حوزه مدیریت این وزارتخانه، واگذاری دکل‌های حفاری دریایی به شرکت‌های خارجی چینی و هندی، عدم مواضع اصولی در راستای کاهش قیمت، خام فروشی، عدم توسعه پالایشگاه‌ها و حضور تعدادی از مدیران مرتبط با جریان کرسنت در راس شرکت‌های مهم نفتی را از جمله دلایل خود برای استیضاح می‌دانند.

سید شکرخدا موسوی نماینده مردم اهواز و ر رئیس کمیته نفت، گاز و پتروشیمی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اعلام این خبر اضافه کرد که طرح استیضاح وزیر نفت تاکنون ۴۵ امضا دارد و ان‌شالله پس از تعطیلات سه هفته‌ای مجلس تقدیم هیئت رئیسه پارلمان خواهد شد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا هیئت رئیسه برنامه‌ای برای برگزاری جلسه استیضاح کنندگان با وزیر نفت داشته یا خیر؟ گفت: هیئت رئیسه تلاش کرده اما ما قبول نکردیم و زیربار نرفتیم چراکه باقی‌ماندن این وزیر در وزارت نفت فایده‌ای ندارد.

نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره به مشکلات وزارتخانه نفت تصریح کرد: این وزیر هرچه نیروی انقلابی، کاری و فنی در وزارت نفت وجود داشت را کنار گذاشته و یک حالت دیکتاتوری در وزارت نفت به وجود آمده است. حتی وزیر تاکید کرده که “استخدام‌ یا تبدیل وضعیت‌ها را فقط من می‌توانم دستور دهم”.

مذاکرات نفتی «شل» در تهران
دنبال کنید

” زنگنه منابع انسانی وزارت نفت و معاونین و مدیران شرکت‌های نفتی را بیکار کرده است. البته این موارد فقط اقدامات رو بنایی است. وی دکل‌ها را با معاملات پشت پرده به چینی‌ها و هندی‌ها یا همین کرسنتی‌ها و گروه‌ها و بعضا خانواده‌هایشان واگذار کرده است”.

موسوی ادامه داد: پالایشگاه اراک با این همه هزینه‌ که صرف تاسیس آن شده تقریبا تعطیل است. تنها ۵۰ درصد پارس جنوبی فعال نیست و ۵۰ درصد آن را کاملا خوابانده‌اند. به نظر من تمام این اقدامات همسو با آمریکایی‌ها بود تا با ایجاد فشار بر کشور شرایطی را فراهم کنند که توافقنامه در ایران پذیرفته شود و تا حدودی هم به اهداف خود رسیدند.

نویسنده:

برچسب ها : ، ، ،

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi