اجرای نمایش خیابانی «پرچمی که میماند» در گچساران+ تصاویر
نمایش خیابانی «پرچمی که میماند» به نویسندگی و کارگردانی اورنگ نارکی، با روایت دردناک بمباران دبستان شجره طیبه میناب و رنج بازماندگان، در گچساران روی صحنه رفت و با استقبال مخاطبان همراه شد.
کرونا :

نمایش خیابانی «پرچمی که میماند» به نویسندگی و کارگردانی اورنگ نارکی، با روایت دردناک بمباران دبستان شجره طیبه میناب و رنج بازماندگان، در گچساران روی صحنه رفت و با استقبال مخاطبان همراه شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کرونا» ، نمایش خیابانی «پرچمی که میماند» به نویسندگی و کارگردانی اورنگ نارکی، کاری از گروه تئاتر سفیر شهرستان گچساران، با همکاری کانون بسیج هنرمندان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان، انجمن هنرهای نمایشی ایران و مؤسسه فرهنگی و هنری جرنگه هنر گچساران به اجرا درآمد.
این اثر نمایشی با بازی شیلا شکوهیمفرد و سحرناز بهادرصفت، روایتی احساسی و تأثیرگذار از بمباران دبستان شجره طیبه میناب را به تصویر میکشد؛ داستانی از مادری به نام مهناز که پس از شهادت دخترش زهرا، همچنان در میان خرابهها به دنبال نشانهای از اوست و نیز سمانه، دختری که برادرش سجاد در این حادثه به شهادت رسیده است. این دو شخصیت، روایتگر درد و رنج بازماندگان این فاجعه هستند.
در بخش عوامل فنی این نمایش، مسلم نارکی به عنوان دستیار کارگردان، کبری رحمتی منشی صحنه و حسین نارکی مدیر صحنه حضور داشتند. طراحی لباس بر عهده ژاله وفاییپور و طراحی صحنه توسط امیرمحمد نارکی انجام شد. اجرای صحنه را آرش ولیزاده و امیرمحمد نارکی بر عهده داشتند و انتخاب و اجرای موسیقی و افکت نیز توسط آرش ولیزاده صورت گرفت.
همچنین عکاسی این اثر را فاطمه گشتاسبی انجام داده و تأمین لباس و اکسسوار توسط طاهره گشتاسبی و ندبه زرهپوش انجام شده است.
این نمایش از پنجم تا هفتم فروردینماه، هر شب ساعت ۲۰:۳۰ در محوطه مصلی امام خمینی (ره) شهرستان گچساران اجرا شد و با بازخورد مثبت مخاطبان همراه بود.
تصاویر تکمیلی:
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0