چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴

واکنش بقایی به حمایت صدر اعظم آلمان از رژیم نسل‌کش صهیونیستی

سخنگوی وزارت خارجه در شبکه اجتماعی ایکس، حمایت صدر اعظم ‎آلمان از رژیم متجاوز و نسل‌کش صهیونیستی را محکوم کرد. به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: صدر اعظم ‎آلمان فردریک مرتس، اصرار دارد با حمایت از یک رژیم متجاوز نسل‌کش بیش از پیش خود را

اختصاصی کرونا

کد خبر : 121186
تاریخ انتشار : جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ - ۵:۴۳
سخنگوی وزارت خارجه در شبکه اجتماعی ایکس، حمایت صدر اعظم ‎آلمان از رژیم متجاوز و نسل‌کش صهیونیستی را محکوم کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: صدر اعظم ‎آلمان فردریک مرتس، اصرار دارد با حمایت از یک رژیم متجاوز نسل‌کش بیش از پیش خود را در سمت نادرست تاریخ قرار دهد. بسیار سخیف است که یک دولتمرد عمل تجاوزکارانه و نقض فاحش حقوق بین‌الملل را نادیده بگیرد، چه رسد به اینکه در صدد توجیه چنین جنایتی برآید.

واکنش بقایی به حمایت صدر اعظم آلمان از رژیم نسل‌کش صهیونیستی

وی افزود: وقتی رهبر کشوری با میراث برلین ۱۹۴۵ از شعار «هرگز جنگ نباید تکرار شود» (Nie wieder krieg) عدول کرده و از تجاوزها، جنایت‌های جنگی و نسل‌کشی حمایت می‌کند، بدین معنا است که نه تنها از وجدان تاریخ فاصله گرفته بلکه به وجدان جمعی ملت آلمان بی‌احترامی کرده است.

بقایی تاکید کرد: ایران هیچ‌گاه فراموش نخواهد کرد چه کسانی به رژیم صدام حسین سلاح شیمیایی دادند و آنهایی را که امروز از طرف متجاوز حمایت می‌کنند، نمی‌بخشاید.

انتهای پیام/ ۲۴۱

https://defapress.ir/fa/news/758042/واکنش-بقایی-به-حمایت-صدر-اعظم-آلمان-از-رژیم-نسل‌کش-صهیونیستی

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور