شنبه 11 بهمن 1404

واکنش تاجگردون به افزایش قیمت بنزین!

نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، در واکنشی تامل‌برانگیز به افزایش نرخ سوخت گفت: بالا رفتن قیمت بنزین می‌تواند به ترک تحصیل دختران روستایی منجر شود، چرا که فشار اقتصادی مستقیم بر خانواده‌ها وارد می‌کند.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 119664
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹

نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، در واکنشی تامل‌برانگیز به افزایش نرخ سوخت گفت: بالا رفتن قیمت بنزین می‌تواند به ترک تحصیل دختران روستایی منجر شود، چرا که فشار اقتصادی مستقیم بر خانواده‌ها وارد می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی‌ «کرونا» ،غلامرضا تاجگردون نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلام  در  آیین نکوداشت مقام معلم گفت:این ایام روزهای تجلیل از معلمان است یعنی از کسانی که عامل پایه داری، رشد  و بالندگی جامعه هستند و امروز از منظر انجام وظیفه خدمت معلمان رسیدم.

وی افزود:هفته معلم در حقیقت گرامیداشت شهید استاد مرتضی مطهری است که نقش بسزایی در پرورش انسان ها داشتند و نسل جدید هیچگاه نباید ایشان را فراموش کند.
امسال کارمان در مجلس بسیار سخت بود چرا که  آموزش و پرورش کشور خود  دغدغه های اساسی دارد.

تاجگردون تصریح کرد:چه کسی باور می کند که در مجمع تشخیص مصلحت نظام بخواهیم درباره حقوق و حکم استخدامی باباهای مدرسه (سرایداران)تصمیم بگیریم. در جلسه ای بیان کردم  چه کسی باور می کند که افزایش نرخ سوخت بنزین موجب ترک تحصیل دختران در روستاها می شود و خیلی ها هم می گفتند چه رابطه ای با این موضوع دارد؟لذا وقتی قیمت سوخت بالا برود به تبع هزینه خانواده‌ها هم بالا می رود یا به نوعی هزینه آمد و رفت به شهر برای تحصیل،پس نکته مهم اینکه می خواهم بگویم که باید کارشناسی دقیق صورت گیرد و مدیریت همه شرایط را هم داشته باشیم.

نماینده گچساران و باشت تصریح کرد:باید معلم اینقدر فراغ بال داشته باشد که بتواند به شایستگی به دانش آموزان بپردازد و نباید دغدغه معیشت داشته باشد.بنابراین مدرسه و معلم برای دانش آموز است و این معلم را باید چنان آراسته کنیم که بتواند بهترین خدمت را به دانش آموز داشته باشد و معلم همان شخصیتی است که می تواند دیوار بین اراده و سکون را از بین ببرد و این معلم است که به دانش آموزان عزت نفس و بزرگی می دهد.

وی ادامه داد؛اگرچه جامعه امروزی به سمت فضای مجازی و هوش مصنوعی می رود اما مدرسه و معلم بازهم جایگاه خودشان را دارد. پس همه تلاش ها باید برای دانش آموزان باشد تا موفقیت در جامعه حاصل شود.

تاجگردون اظهار کرد:بیشترین وقتی که در کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس به آن پرداخته شد حوزه آموزش و پرورش بود اگرچه امروز دولت در تنگنا است اما وظیفه داریم  در مجلس نیز دولت را کمک کنیم.

انتهای خبر/

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi