بررسی عوارض آلایندگی شهرداری در نشست مشترک مسئولان شهرستان گچساران با غلامرضا تاجگردون
غلامرضا تاجگردون ضمن اشاره به وضعیت موجود، اظهار داشت: کار در حال انجام است، اما هنوز فاصله زیادی با شرایط مطلوب و ایدهآل داریم.
کرونا :

غلامرضا تاجگردون ضمن اشاره به وضعیت موجود، اظهار داشت: کار در حال انجام است، اما هنوز فاصله زیادی با شرایط مطلوب و ایدهآل داریم.
به گزارش باران امید، جلسهای به منظور بررسی و پیگیری طرحهای مرتبط با عوارض آلایندگی شهرداری در نخستین روز اداری هفته، با حضور غلامرضا تاجگردون نرئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، فرماندار، اعضای شورای شهر و شهردار گچساران برگزار شد.
در این نشست، غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، ضمن اشاره به وضعیت موجود، اظهار داشت: “کار در حال انجام است، اما هنوز فاصله زیادی با شرایط مطلوب و ایدهآل داریم.”
وی همچنین بر ضرورت تأمین منابع مالی و مدیریت بهینه عوارض آلایندگی تأکید کرد و خواستار همکاری و هماهنگی بیشتر میان دستگاههای اجرایی شهرستان برای دستیابی به نتایج مطلوب شد.
نویسنده:
برچسب ها :تاجگردون
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰