شنبه 11 بهمن 1404

با وقف کردن می‌توان مشکلات جامعه را شناخت و برای رفع آنها اقدام کرد

مسئول روابط عمومی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد از وقف به عنوان احسان ماندگار یاد کرد و گفت: با وقف کردن می‌توان بخش قابل توجهی از مشکلات و تنگناهای جامعه را شناخت و برای رفع آنها اقدام کرد. این مسئول به برنامه‌های اجرایی هفته وقف در سطح کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و

اختصاصی کرونا

کد خبر : 9885
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷

کرونا :

با وقف کردن می‌توان مشکلات جامعه را شناخت و برای رفع آنها اقدام کرد

مسئول روابط عمومی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد از وقف به عنوان احسان ماندگار یاد کرد و گفت: با وقف کردن می‌توان بخش قابل توجهی از مشکلات و تنگناهای جامعه را شناخت و برای رفع آنها اقدام کرد.

این مسئول به برنامه‌های اجرایی هفته وقف در سطح کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: نشست‌هایی با نخبگان و مسئولان اصناف و اقشار مختلف اعم از خیرین، بازاریان، کارخانه‌داران، پزشکان و… در راستای ترویج فرهنگ وقف با رویکرد ایجاد وقف جدید برگزار می‌شود.

چرومی برپایی ایستگاه های همه واقف باشیم در سطح شهرستان‌ها، نشست‌های تخصصی، غبارروبی و عطرافشانی بقاع متبرکه، برگزاری محافل انس با قرآن، دعوت از مسئولان استانی در همایش‌های هفته وقف و… را از دیگر برنامه‌های هفته وقف عنوان کرد.

وی حضور کارکنان اوقاف و امور خیریه در انتقال خون و اهدای خون، حضور در گلزار شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدا و جانبازان و غبارروبی بقاع متبرکه را از دیگر برنامه‌های هفته وقف بیان کرد.

مسئول روابط عمومی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد برگزاری همایش «یاوران وقف» را از دیگر برنامه‌های هفته وقف عنوان کرد و گفت: این همایش در چهارم دی‌ماه با حضور واقفین، خادمین، خبرنگاران و هیئت امنای فعال استان در سالن صدا و سیمای استان برگزار می‌شود.

وی اذعان کرد: همایش «یاوران وقف» در سطح شهرستان‌های استان نیز برگزار می‌شود.

 

نویسنده:

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi