یکشنبه 12 بهمن 1404

۲۳۰۰ واحد روستایی در کهگیلویه با استفاده از تسهیلات کم بهره احداث شد

یاسوج – کرونا نیوز – رییس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه گفت: از سال ۹۵ تاکنون ۲ هزارو ۳۰۰ واحد مسکونی روستایی با پرداخت تسهیلات کم بهره در این شهرستان احداث و به بهره برداری رسیده است.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 65302
تاریخ انتشار : شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۱

کرونا :

۲۳۰۰ واحد روستایی در کهگیلویه با استفاده از تسهیلات کم بهره احداث شد

مهرداد متقی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار کرونا نیوز اظهارداشت: این تعداد واحد مسکونی در طرح بهسازی و بازسازی مسکن محرومین در مناطق مختلف شهرستان با پرداخت تسهیلات کم بهره و بلاعوض از سوی بنیاد مسکن احداث و  مورد بهره برداری قرار گرفت .

وی بیان کرد: در این راستا ۸۵۰ واحد مسکونی روستایی با پرداخت تسهیلات ۵۰۰ و ۲۵۰ میلیون ریالی بلاعوض نیز بهسازی و مقاوم سازی شده است.

متقی با اشاره به بارندگی سیل آسای سالهای گذشته و خسارت و تخریب منازل مسکونی روستایی شهرستان کهگیلویه گفت:  ۸۰۰ فقره تسهیلات ۴۰۰ و ۵۰۰ میلیون ریالی جهت احداث واحدهای مسکونی آسیب دیده از سیل و زلزله طی سالهای ۹۶ تا ۹۹ پرداخت شد.

وی پرداخت ۸۹۱ فقره تسهیلات تعمیری قرض الحسنه ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون ریالی جهت بازسازی و مرمت واحد های آسیب دیده از سیل را از دیگر عملکرد بنیاد مسکن طی این سالها اعلام کرد.

متقی عملکرد بنیاد مسکن در حوزه مسکن شهری طی این سالها را  ساخت۳۲ واحدمسکونی در شهرک سمغان و واگذاری به متقاضیان، ساخت ۱۸ واحد مسکونی در شهرک دشت مازه، ساخت ۴۲ واحد مسکونی دوطبقه ( اقدام ملی) جاده برج علیشیر و احداث هشت واحد آپارتمانی در شهر دهدشت اعلام کرد.

شهرستان ۱۳۲ هزا نفری کهگیلویه ۳۶۵ روستا دارد که از این تعداد ۲۰۵ روستای بالای ۲۰ خانوار است که تاکنون طرح هادی در بیش از ۸۶ روستا به ‌صورت کامل اجرا شده است.

منبع

نویسنده:

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi