شنبه 25 مهر 1405

یک هزار و ۱۴۹ چاه غیر مجاز آب در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی یک هزار و ۱۴۹ چاه غیر مجاز آب در این استان خبر داد. علی داودی مهر  اظهار داشت: یک هزار و ۱۴۹ حلقه چاه غیر مجاز آب در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده که تاکنون از این تعداد ۲۶۰ مورد پر شده است و بنا داریم تا پایان برنامه ششم توسعه، تک به تک

اختصاصی کرونا

کد خبر : 44009
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 تیر 1397 - 8:25

کرونا :

یک هزار و ۱۴۹ چاه غیر مجاز آب در کهگیلویه و بویراحمد
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی یک هزار و ۱۴۹ چاه غیر مجاز آب در این استان خبر داد.

علی داودی مهر  اظهار داشت: یک هزار و ۱۴۹ حلقه چاه غیر مجاز آب در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده که تاکنون از این تعداد ۲۶۰ مورد پر شده است و بنا داریم تا پایان برنامه ششم توسعه، تک به تک آن ها را تعیین تکلیف کنیم.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ مورد از چاه های غیر مجاز شناسایی شده با هدف تامین آب شرب مردم حفر شده که باید توسط شرکت متولی اعم از روستایی و یا شهری پروانه بهره برداری بگیرند، عنوان کرد: نشست های شورای حفاظت از منابع آب ماهیانه تشکیل و البته به فراخور ضرورت در صورت نیاز نیز نشست فوری تشکیل می شود.

داودی مهر با اشاره به ضرورت افزایش ایستگاه های باران سنجی ابراز کرد: هرچه ایستگاه های باران سنجی بیشتر باشد در متوسط گیری خطا کمتر است و متوسط میزان بارش در استان ۶۳۲ میلی متر بوده که ۲.۸ درصد میانگین کشوری است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه در زمینه استفاده از آب های زیرزمینی برای کشت های آب بر قاطعانه ایستادیم و جلوگیری کردیم، ادامه داد: انتظار می رود سازمان جهادکشاورزی در مناطقی بحران داریم با هدف جلوگیری تعامل و همکاری داشته باشد.

داودی مهر افزود: کارگروهی در زمینه بررسی و رفع مشکلات مزارع پرورش ماهی تشکیل که تاکنون بازدیدهای صحرائی لازم توسط اعضای این کارگروه انجام شده است و همچنین یک نشست هم اندیشی در این زمینه داشته ایم.

نویسنده:

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.