غلامی جلیسه با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۱۸۴ هزار عنوان کتاب در کشور منتشر شده بود، تاکید کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد نیز رشد خوبی در انتشار کتاب دارد.
وی از رشد ۳۰ درصدی چاپ و انتشار در سه سال گذشته در کشور خبر داد و گفت: از ابتدای سال ۹۳ تاکنون رشد صعودی در حوزه انتشار کتاب داشته ایم.
غلامی جلیسه افزایش سطح کیفی انتشارات را از جمله دغدغه های معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد دانست و افزود: این وزارت خانه علاوه بر ایجاد شرایط زیر ساختی برای توسعه و ترویج این حوزه افزایش کیفی کتاب ها را در دستور کار قرار داده است.
مدیر عامل خانه کتاب با بیان اینکه خانه کتاب به عنوان بازوی علمی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش ها و فعالیت هایی برای تقویت کیفی و محتوایی کتاب ها می کند اظهار داشت: نسبت انتشار کتاب های خوب به معنای تولید علم در مقایسه با تعداد عناوین بسیار پایین است.
غلامی جلیسه گفت: باید یکی از دغدغه ها برای ارتقاء وضعیت کیفی و محتوایی کتاب ها باشد.
وی افزود: برگزاری انتخاب کتاب سال یکی از عواملی است که می تواند کمک جدی به ارتقاء کیفیت وضعیت تالیف و ترجمه در سطح کشور و استان ها داشته باشد.
غلامی جلیسه با اشاره به سومین دوره انتخاب کتاب سال کهگیلویه و بویراحمد گفت: علیرغم تاخیر در فراخوان استقبال خوبی از این برنامه شد.
وی افزود: یکی از عواملی که باعث شد که نتوانیم از ظرفیت داوران محلی استان در این برنامه استفاده کنیم کمبود وقت از فاصله فراخوان و جمع آوری آثار و بررسی ها و داوری ها بود.
غلامی جلیسه با تاکید بر این موضوع که اسامی داوران محلی در پورتال داوری کتاب سال ایران ثبت است بیان داشت: از ظرفیت های پژوهشگران و اندیشمندان استان نه تنها در انتخاب کتاب سال استان بلکه در انتخاب کتاب سال کشور و سایر موضوعات استفاه می شود.
وی با اشاره به فعالیت ۳۴ ساله دبیرخانه کتاب سال ایران در برگزاری بزرگترین اتفاق جشنواره ای کتاب سال گفت: در دو سال گذشته روند مطلوبی برای استفاده از ظرفیت استان ها و شهرستان در حوزه های مختلف فراهم شده است و حداقل ۳۰ درصد از داوران دبیرخانه از استان هایی به غیر از تهران هستند.
مدیر عامل خانه کتاب انتشار آثار بومی و از خود استان که مرتبط با فرهنگ، ادبیات و تاریخ استان است را خوب و مناسب دانست.





ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0