یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

قدرشناسی مردم ری از یار امین انقلاب/ پیکر این عالم ربانی در صحن اصلی حرم حضرت سیدالکریم (ع) آرام گرفت

پیکر عالم ربانی آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری تولیت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) بر روی دستان مردم قدرشناس ری از میدان اصلی شهرری به سمت حرم عبدالعظیم (ع) تشییع شد. به گزارش کرونا، مراسم تشییع پیکر آیت الله محمد محمدی ری شهری تولیت فقید آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با حضور مسئولان کشوری و لشگری،

اختصاصی کرونا

کد خبر : 71043
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰

کرونا :

قدرشناسی مردم ری از یار امین انقلاب/ پیکر این عالم ربانی در صحن اصلی حرم حضرت سیدالکریم (ع) آرام گرفت

پیکر عالم ربانی آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری تولیت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) بر روی دستان مردم قدرشناس ری از میدان اصلی شهرری به سمت حرم عبدالعظیم (ع) تشییع شد.

به گزارش کرونا، مراسم تشییع پیکر آیت الله محمد محمدی ری شهری تولیت فقید آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با حضور مسئولان کشوری و لشگری، علما و روحانیت معظم و حوزویان، فرماندهان نظامی و انتظامی و حضور گسترده مردم قدرشناس و متدین قبله تهران در مسیر میدان اصلی شهرری به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد.

پس از عزاداری و نوحه سرایی، نمازمیت بر پیکر این عالم ربانی توسط آیت الله حسینی بوشهری اقامه شد و این عالم ربانی در صحن اصلی حرم حضرت سیدالکریم (ع) به خاک سپرده شد.

همچنین قرار است مراسم یادبود آن عالم ربانی امروز از ساعت ۱۵ در مصلای امام علی (ع) آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شود.

محمّد محمّدی نیک ری‌شهری هفتم آبان ماه ۱۳۲۵ در خانواده‌ای متدین در شهر ری دیده به جهان گشود و در سال ۱۳۳۹ پس از پایان تحصیلات ابتدایی وارد حوزه علمیه شهر ری شد و در سال ۱۳۴۰ برای ادامه تحصیل به قم رفت و تا پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ ـ به‌جز مدّت کوتاهی که به دلایل سیاسی به حوزه‌های علمیه مشهد و نجف مهاجرت کرد ـ به گذراندن مدارج تحصیلی و تدریس در حوزه علمیه قم اشتغال داشت و پس از سال‌ها حضور در دروس خارجِ فقه و اصول، به درجه اجتهاد نایل آمد.

وی از ابتدای نهضت اسلامی به‌ویژه در جریانات ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ به جمع نیروهای انقلاب پیوست و بارها در این مسیر دستگیر، محاکمه، تبعید و زندانی شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همچنان به فعالیت‌های اجتماعی ـ سیاسی اشتغال داشت و مسئولیت‌های مختلفی همچون حاکم شرعی دادگاه‌های انقلاب، ریاست دادگاه انقلاب ارتش، دادستانی کل کشور و دادستانی دادگاه ویژه روحانیت را بر عهده گرفت و در ششم شهریور ماه ۱۳۶۳، با کسب آرای اکثریت قاطع نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌عنوان نخستین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد.

دبیرکلّی جمعیت دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی و تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، نمایندگی مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، نمایندگی ولیّ فقیه و سرپرستی حجاج، ریاست مؤسسه علمی ـ فرهنگی دار الحدیث و ریاست دانشگاه و پژوهشگاه قرآن و حدیث از دیگر مسئولیت‌های مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی ری‌شهری بود.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

منبع : قدس آنلاین

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi