پیگیری برای تکمیل وضعیت آزاد راه شیراز اصفهان در جلسه با وزیر راه و شهرسازی
نماینده مردم شیراز در مجلس گفت: در جلسه با وزیر راه و شهرسازی موضوع تامین مالی بخش های باقیمانده قطعات ۱ تا ۶ آزادراه و نیز انعقاد قرارداد و تکمیل قطعه ۷ آزادراه شیراز اصفهان، امضای تفاهم نامه آزادراه شیراز- بوشهر و همچنین تامین مالی تعریض بخش های باقیمانده بزرگراه تنگ خیاره به لپویی مورد بررسی قرار گفت تا اقدامات لازم انجام گیرد.
کرونا :

جعفر قادری در گفت و گو با خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت، به اقدامات انجام شده در حوزه انتخابیه اشاره کرد و گفت: در جلسه ای که با حضور آقایان عزیزی نماینده شیراز و طهماسبی نماینده نیریز و استهبان، استاندار فارس، معاون عمرانی استاندار فارس، مدیرکل راه و شهرسازی استان و وزیر راه و شهرسازی برگزار شد موضوع تکمیل آزادراه شیراز اصفهان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: موضوع تامین مالی بخش های باقیمانده قطعات ۱ تا ۶ آزادراه و نیز انعقاد قرارداد و تکمیل قطعه ۷ آزادراه شیراز اصفهان، امضای تفاهم نامه آزادراه شیراز- بوشهر و همچنین تامین مالی تعریض بخش های باقیمانده بزرگراه تنگ خیاره به لپویی مورد بررسی قرار گفت تا اقدامات لازم انجام گیرد.
این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: از موارد دیگری که در این نشست مطرح شد موضوع جاده فرعی شیراز- سیاخ دارنگون و نیز عمل به قانون حمایت از بافت های اطراف حرم های مطهر، کمک به تسریع در تکمیل خط آهن شیراز- گل گهر، تسریع در بهره برداری از خط ریلی اقلید-یزد، کمک به شروع خط ریلی شیراز- اهواز و تسریع در تصویب طرح های تامین زمین مسکن ملی در شورایعالی و شهرسازی بوده است.
قادری عنوان کرد: وزیر راه و شهرسازی در این جلسه برای تامین مالی باقیمانده قطعات ۱ تا ۷ آزادراه، بزرگراه تنگ خیاره به لپویی، تعریض جاده شیراز- سیاخ دارنگون و عمل به تعهدات دولت در مورد آستان های احمدی و محمدی به معاونین و زیرمجموعه وزارتخانه، دستورات لازم را صادر کردند./
پایان پیام
منبع: خانه ملت
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰