امروز؛ بزرگترین بندر خشک ریلی خاورمیانه با حضور وزیر راه در اسلامشهر افتتاح میشود
نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم با بیان اینکه بزرگترین مرکز وارداتی و صادراتی ریلی مرکز کشور امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی در اسلامشهر افتتاح می شود، کاهش زمان ترخیص کالاهای وارداتی، مصرف سوخت، زمان رسوب کالا در گمرک اشتغالزایی و رونق تولید را از جمله مزایای این پروژه راهبردی برشمرد.
کرونا :

مهدی شریفیان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در گفت و گو با خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت با اشاره به این پروژه راهبردی، گفت: از آغاز مجلس یازدهم یکی از اولویتهای مهمی که مورد پیگیری قرار گرفت موضوع بهرهبرداری از بندرخشک آپرین بود که فاز اول آن با وسعت حدود ۵۵ هکتار در مرکز تقاطع کریدورهای بین المللی و ریلی شرق – غرب و شمال – جنوب در ۲۰ کیلومتری شهر تهران و مجاورت شهرستان اسلامشهر قرار دارد.
وی افزود: در راستای هماهنگی بین مدیران شرکت راهآهن و گمرک و استقرار گمرک و بهرهبرداری از بندرخشک اسلامشهر، نشست ها و بازدیدهای متعددی با حضور علی نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، رضوانیفر رئیس کل گمرک و استانداران قبلی و فعلی تهران، انجام دادیم که در نهایت در سفر رئیس جمهور به شهرستان اسلامشهر و دستور وی مبنی بر رفع موانع و افتتاح این مرکز لجستیک تا پایان سال، خوشبختانه شرایط لازم فراهم شده و امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی شاهد افتتاح بزرگترین مرکز واردات و صادرات کشور در اسلامشهر خواهیم بود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحقق بندهای ۲۴ و ۲۵ سیاستهای کلی برنامه ششم توسعه با افتتاح بندر خشک آپرین، گفت: کاهش زمان ترخیص کالاهای وارداتی، مصرف سوخت، زمان رسوب کالا در گمرک و انجام تشریفات کالاهای صادراتی در مجاورت پایتخت، اشتغالزایی و رونق تولید، از جمله مزایای این طرح راهبردی است./
پایان پیام
منبع: خانه ملت
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰