دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲

مدیر کانون بسیج رسانه شهرستان کهگیلویه معرفی شد

به گزارش کرونا از کهگیلویه، فخرالدین رضائی، مسئول سازمان بسیج رسانه استان در این اظهار کرد: سازمان بسیج رسانه یکی از سازمان‌های زیرمجموعه بسیج اقشار است و هدف بسیج اقشار، هماهنگ کردن و هدف‌گذاری اقشار مختلف در راستای آرمان های انقلاب اسلامی است. وی افزود: در همین راستا، سازمان بسیج رسانه در دهه ۹۰ در

اختصاصی کرونا

کد خبر : 88027
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳

کرونا :

مدیر کانون بسیج رسانه شهرستان کهگیلویه معرفی شد

به گزارش کرونا از کهگیلویه، فخرالدین رضائی، مسئول سازمان بسیج رسانه استان در این اظهار کرد: سازمان بسیج رسانه یکی از سازمان‌های زیرمجموعه بسیج اقشار است و هدف بسیج اقشار، هماهنگ کردن و هدف‌گذاری اقشار مختلف در راستای آرمان های انقلاب اسلامی است.

وی افزود: در همین راستا، سازمان بسیج رسانه در دهه ۹۰ در کشور تأسیس شد تا متخصصین حوزه رسانه تحت لوای این سازمان، هماهنگ شوند و از تخصص‌های رسانه‌ای در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی بهره برده شود.

رضایی بیان کرد: وظیفه ما در سازمان بسیج رسانه جذب، آموزش، سازماندهی، حفظ انسجام، ساماندهی و به کارگیری اصحاب رسانه برای انقلاب و نظام است تا به هدف این سازمان یعنی تشکیل جبهه واحد رسانه ای در راستای آرمان های انقلاب اسلامی و رهبری نایل شویم.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان با بیان این که بسیج رسانه وظیفه خدمت‌گزاری و خادمی فعالان عرصه رسانه را برعهده دارد، اظهار کرد: ساختار بسیج رسانه بسیج کنندگی بوده و در هیچ عرصه‌ای به عنوان متصدی ورود نمی‌کند.

رضایی افزود: تمامی فعالان رسانه‌ای اعم از مدیران، سردبیران، خبرنگاران، عکاسان، گزارش نویسان، فعالان رسانه‌ای در شبکه های اجتماعی می‌توانند به عضویت آن دربیایند.

وی ادامه داد: علاوه بر جریان‌سازی یکی از مأموریت‌های ما در بسیج رسانه، ترویج امید بر پایه انعکاس خدمات در جامعه در کنار مطالبه‌گری برای محرومیت‌زدایی و رفع آسیب‌های اجتماعی است.

رضایی با بیان این که ۱۸۳ نفر از فعالین رسانه و فضای مجازی استان تا کنون عضو بسیج رسانه شده‌اند گفت: بسیج رسانه در طول سال برنامه های مختلفی اعم از آموزشی، فرهنگی، خدماتی و ورزشی برای اصحاب رسانه برگزار می کند.

کلیک کنید  شکوهی کاپیتال تیم گلبال کهگیلویه و بویراحمد با کرونا به گفتگو نشست

وی از برگزاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر و مسابقات رسانه‌ای به عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات بسیج رسانه یاد کرد و گفت: آیین اختتامیه ششمین جشنواره رسانه ای ابوذر کهگیلویه و بویراحمد تا یک ماه آینده در یاسوج برگزار می‌شود.

رضایی خواستار همکاری و همراهی مسئولین و خبرنگاران شهرستان کهگیلویه با مدیرکانون بسیج رسانه این شهرستان جهت فعال شدن کانون این شهرستان و برگزاری برنامه های انس و الفت بین خبرنگاران، و اجرای برنامه های آموزشی و فرهنگی ورزشی شد.


منبع: فارس

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اعلام وصول پایگاه خبری
logo-samandehi