یکشنبه 24 خرداد 1405

احمدی نژاد زادگاه خود که آرادان نام داشت را با ۱۲ هزار جمعیت به عنوان شهرستان معرفی کرد

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، در خصوص تهیه لایحه تقسیمات کشوری از سوی دولت و تقدیم آن به مجلس در آینده، اظهار داشت: در دولت یازدهم تاخیری در موضوع تقسیمات کشوری به وجود آمد. من نه رویکرد دولت گذشته را در این زمینه قبول دارم که آقای احمدی نژاد شهر

اختصاصی کرونا

کد خبر : 23855
تاریخ انتشار : شنبه 25 اردیبهشت 1395 - 12:03

کرونا :

احمدی نژاد زادگاه خود که آرادان نام داشت را با ۱۲ هزار جمعیت به عنوان شهرستان معرفی کرد

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، در خصوص تهیه لایحه تقسیمات کشوری از سوی دولت و تقدیم آن به مجلس در آینده، اظهار داشت: در دولت یازدهم تاخیری در موضوع تقسیمات کشوری به وجود آمد. من نه رویکرد دولت گذشته را در این زمینه قبول دارم که آقای احمدی نژاد شهر و روستای خود را به عنوان شهرستان معرفی میکرد و نه رویکرد دولت فعلی را قبول دارم.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه احمدی نژاد زادگاه خود که آرادان نام داشت را با ۱۲ هزار جمعیت به عنوان شهرستان معرفی کرد، گفت: شهرهایی هستند با حدود ۹۰ هزار جمعیت ولی هنوز شهرستان نشده اند.

وی افزود: آرادان بی جهت تبدیل به شهرستان شد که این ظلمی در حق سایر مردم کشور بود و قانونمند شدن تقسیمات کشوری را از دولت یازدهم خواستارم تا با کف و سوت مردم ارتقاء بخش ها به شهرستان را محقق نسازد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با بیان اینکه گستردگی شهرستان ها سبب می شود تا مسئولان و نمایندگان مردم در مجلس نتوانند به آن مناطق رسیدگی کنند، متذکر شد: درخواستی که از دولت یازدهم داشتیم این بود که با دید بازتری به این تقسیمات کشوری نگاه کند و تنگ نظری در آن نداشته باشند.

جعفرزاده ایمن آبادی با بیان اینکه تقسیمات کشوری گستردگی تشکیلات سازمانی نیست و دولت باید آن را تفویض اختیارات تلقی کند که نوعی تمرکز زدایی است، گفت: این یکی از مطالبات جدی مردم است.

وی فزود: اگر این لایحه از سوی دولت به مجلس ارائه و در نهایت اجرائی شود، نیازهای اساسی مردم نیز برطرف خواهد شد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با بیان اینکه ارتقاءهای زیادی نیاز است، اظهار داشت: البته این به معنای این نیست که در همه جای کشور نیاز به ارتقاء نیست، بلکه جاهایی که از جمعیت فراوان در حد انفجار قرار دارند باید ارتقاء یابند چون برخی فرمانداریهای مرکزی قابلیت رسیدگی به همه مناطق را ندارند.

وی افزود: برای ارائه این لایحه به مجلس لحظه شماری کرده و از آن حمایت می کنم، همچنین اگر جایی نیاز به اصلاح داشته باشد، در مجلس دهم اصلاحاتی در آن انجام می شود.

 

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi